Asa cum sunt la tine vin
Autor: Sergiu Demean Dumulesc  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 26/02/2006
    12345678910 0/10 X
Deseori spunem: "Asa cum sunt la tine vin", ca si cantarea.Da, e adevarat, DAR asta nu inseamna ca poti si ramanea ASA CUM ERAi.
O viata dedicata lui Dumnezeu este o viata care incepe sa se schimbe si sa te transforme, incepand din interior, cuprinzand intreaga ta fiinta coplesind pe cei din jur.
Cuvantul cheie este IMPACT. Dumnezeu produce impact.El intotdeauna a facut asta.Intotdeauna ceea ce ne cere El pare total opus a ceea ce cere si asteapta ceilalti de la noi. DUmnezeu te-a creat ca sa ai impact asupra a ceea ce este in jurul tau.

Cand Dumnezeu l-a chemat pe Noe din mijlocul neamului sau toti ceilalti l-au privit cu suspiciune si neincredere.Ce idee, o arca in mijlocul desertului!DAr Dumnezeu pragatea ceva ce avea sa impacteze intreaga lume de atunci.Dumnezeu l-a luat pe Noe de guler si l-a smuls din lumea plina de rautate in care traia, o lume odinioara armonioasa acum pervertita, fara cunoastere de Dumnezeu sau optiune de intoarcere.
Dumnezeu l-a scos pe Noe deoparte: "Voi sunteti ai mei...cresteti si inmultiti-va.Fiti un popor sfant caci EU SUNT SFANT...Yehova".

Oamenii au inceput din nou sa fie neascultatori si s-au dedat la tot felul de uraciuni necinstindu-L pe Yahve.
Se pare ca omul are ceva inlauntrul sau care e putred si degradeaza continuu...Dar asemenea efectului ying-yang avem in noi si gandul vesniciei, acea farama de Dumnezeu ramasa in noi de pe cand eram in asemanarea Sa, putin mai prejos decat ingerii...

Dumnezeu ne cheama sa luptam si azi scotandu-ne din viata asta plina de rautate si ne da un status nou de copii ai Sai.O lume in care rautatea si imoralitatea iau forme legale, o lume coplesita de pacat.
Suntem chemati sa fim lumini in acest intuneric si sa luminam spre Dumnezeu aducandu-le amine semenilor ca suntem din Dumnezeu si nu din oarece animal preistoric iar destinatia este sa fim cu El nu "acolo unde merg toti".

Dumnezeu are un plan minunat cu tine.
Nu te da batut doar pentru ca prietenii tai cred ca "Dumnezeu a murit".Nu esti un ratat..."Adevaratul ratat este cel care niciodata nu incearca sa zboare cu aripile ce i s-au incredintat".
Deseori spunem: "Asa cum sunt la tine vin", ca si cantarea.Da, e adevarat, DAR asta nu inseamna ca poti si ramanea ASA CUM ERAi.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3362
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni