Să ne întoarcem la Domnul!
Autor: Mariana Mesaroş  |  Album: Vine Domnul!  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de mesarosmary in 09/10/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Binecuvântată a fost ziua acea de duminecă în care ne-a vizitat fratele nostru păstor Ş.G.,un om întru totul dedicat Domnului, prezenţa Duhului Sfânt s-a simţit în adunare încă de dimineaţă. Duhul Domnului m-a îndemnat să recit o poezie care a avut mare efect asupra multor fraţi şi surori, nici nu ştiu cine îi este autorul, dar fără îndoială a fost inspirat de Sus când a scris-o, slavă Domnului! 

De cum ne afecteaza, pozitiv sau negativ orice slujbă făcută de cineva in Biserică, suntem direct răspunzatori. Am aflat mai târziu că sora care odinioară făcea şi ea o slujbă oarecare in Casa Domnului, aşa de tare s-a mâniat pe felul în care am recitat poezia si cum a fost primită de fraţi că zile în şir nu s-a mai putut opri din a blestema si a iscodi tot felul de lucruri rele şi neadevărate la adresa mea. Am zîmbit puţin amintindu-mi de fratele M.F. care şi el recită şi mergând într-o misiune, un frate cu care călătorea s-a apucat să-l defaime în faţa altor fraţi inconştient fiind de prezenţa fratelui în acelaşi automobil, dar în acelaş timp m-am întristat mult,...,. Aşa să fie cum aşteptăm noi venirea Domnului?

Fraţilor, venirea Domnului este mai aproape ca oricând, să nu ne înşelăm singuri, cel ce lucrează de la Domnul îşi va primi o dreaptă răsplată, dar cei ce încă mai stau pe bancă dormitând, câtă vreme se zice ,,astăzi,, să se trezeasca, să-şi vină-n fire şi să se întoarcă la Cel cu care au încheiat odată un sacru legământ.

Este scris căci copii Domnului vor fi batjocoriţi, dar feriţi-vă ca nu prin noi, cei care L-am cunoscut şi pretindem că mergem cu El pe cale să se împlinească aceste cuvinte! Dacă-l slujim pe cel rău, atunci la arătarea Domnului nostru Isus Hristos, ce răsplată vom mai aştepta?

Domnul să se îndure şi să aibe milă, iar întru cât atârnă de noi, să ne luptăm să facem mai mult şi mai cu tărie voia Celui ce vine!

                            Doamne ajută!

Ferice de voi când pentru Domnul, aveți de suferit ocara!
Tare aș dori să citesc poezia, Domnul să te ajute să lucrezi mai departe în via SA!
Fii binecuvântată de Domnul , tu și toată casa ta!
Adăugat în 09/10/2012 de cost_ana
din păcate avem şi asemenea specimene de fraţi, de surori. Îşi spun copii ai Domnului ....şi totuşi.........iartă-I Doamne, că nu ştiu ce fac.
Fii binecuvântată soră.
Adăugat în 09/10/2012 de 1954adina.9mai
Iartă sora Mariana, iartă, căci un duh rău a fost peste acea soră, roagă-te pentru ea, nu te mai mâhni şi du mai departe lucrarea la care ai fost chemată! Domnul să te binecuvinteze cu mult har în recitarea poeziilor să fii tot timpul sub ungere divină!Nu uita că vrăjmaşului nu-i plac lucrătorii destoinici! Pace!
Adăugat în 09/10/2012 de floridinmaracineni
ne rugam sora si sotul meu chear posteste pentru ei, dar daca ei nu vor....
Multumesc pentru incurajari, Domnul sa va rasplateasca! Fiti binecuvantata!
Adăugat în 09/10/2012 de mesarosmary
Statistici
  • Vizualizări: 1159
  • Comentarii: 4
Opțiuni