Patrick
Autor: Samanta Buna  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de lilyloredana in 16/09/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

 

Mă voi scula, mă voi duce la tatăl meu şi-i voi zice: „Tată, am păcătuit împotriva cerului şi împotriva ta.“
Luca 15.18

În Scoţia anului 372, nu departe de Glasgow, s-a născut Patrick. Părinţii lui erau nişte creştini serioşi. Din copilărie, părinţii au căutat să-l îndrume pe fiul lor pe calea credinţei. Însă tânărul zburdalnic nu voia să-şi plece urechea la învăţătura cea bună. Când părinţii au plecat în Anglia de astăzi, Patrick a fost răpit de nişte piraţi şi vândut. Asemenea fiului risipitor, Patrick a fost trimis cu porcii la păşune. A petrecut şase ani în sclavie, unde a avut mult de suferit.

Dumnezeu însă s-a folosit de acele încercări grele pentru a-l face pe Patrick să se gândească serios. Singur pe acele câmpii, fără niciun ajutor religios, Duhul lui Dumnezeu a lucrat în inima sa. În timp ce aducerea aminte a faptelor sale rele îl tulbura, venindu-i în gând anii copilăriei şi-a adus aminte de duioasele cuvinte ale mamei şi de versetele din Biblie unde era vorba despre Mântuitorul. Dumnezeu, care este plin de har faţă de păcătosul care se pocăieşte, i-a îndreptat privirile spre Mântuitorul, de la care a primit iertarea Sa.

Fiică, fiule, care poate rătăceşti departe de Tatăl ceresc, nu uita că Dumnezeu doreşte întoarcerea ta! Şi lucrul acesta nu suferă amânare. ASTĂZI este ziua mântuirii. Vino la Mântuitorul aşa cum eşti!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1114
  • Gramatical
  • Diacritice
  • Conținut
Opțiuni