Fericirea căsniciei
Autor: Samanta Buna  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de lilyloredana in 15/09/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

 

Tot astfel, nevestelor, fiţi supuse şi voi bărbaţilor voştri; pentru ca, dacă unii nu ascultă Cuvântul, să fie câştigaţi fără Cuvânt, prin purtarea nevestelor lor.
1 Petru 3.1

O tânără soţie din Malawi (Africa) ducea o viaţă grea. Soţul ei era dedat alcoolului şi o bătea. În disperarea ei, femeia fugi de acasă cu copilul ei cel mai mic şi se aşeză pe linia ferată, ca trenul ce urma să sosească în curând să-i curme viaţa. Când auzi apropierea trenului, deodată îi veni în minte o întrebare pe care o auzise din gura unui predicator: „Unde îţi vei petrece veşnicia?“ Fără să mai zăbovească o clipă, se ridică de pe linia ferată şi în următoarea clipă trenul trecu în viteză.

Femeia se hotărî să caute un loc de siguranţă pentru sufletul ei. Creştinii i-au vorbit despre Mântuitorul. Nu după mult timp, femeia a pornit pe calea credinţei. A cerut de la credincioşi sfaturi cu privire la familie. „Rămâi cu bărbatul tău, iubeşte-l şi răspunde-i cu blândeţe“, a fost sfatul primit. Aşa a făcut femeia.

Într-o duminică dimineaţa plecase la locul unde se vestea Cuvântul lui Dumnezeu. Soţul ei, care se temea că soţia îl înşela, a mers după ea. Tema predicatorului a fost tocmai fericirea căsniciei. Bărbatul se ridică şi în public ceru iertare soţiei pentru comportarea sa necorespunzătoare.

Imi place foarte mult acest devotional! Insa e trist ca nu toate povestile de casnicie se sfarsesc asa! :(
Adăugat în 01/08/2014 de camita
Statistici
  • Vizualizări: 780
  • Comentarii: 1
Opțiuni