Ce facem cu îngrijorările?
Autor: Samanta Buna  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de lilyloredana in 15/09/2012
    12345678910 0/10 X

 

Smeriţi-vă dar sub mâna tare a lui Dumnezeu... şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi.
1 Petru 5.6-7

Un om bogat, stând în trăsura lui, trecea pe lângă un sărac care, încărcat cu poveri, mergea anevoie de-a lungul unui drum prăfuit. Bogatul era bun şi plin de compasiune; el l-a invitat pe sărac să urce în trăsura lui şi să se aşeze alături, lucru care a fost acceptat cu recunoştinţă.

În timp ce trăsura gonea pe drumul care i se păruse atât de obositor săracului, omul cel bogat a aruncat o privire binevoitoare spre tovarăşul său de drum şi a văzut cu mirare că acesta nu se debarasase încă de povara sa, ci continua s-o poarte în spate. „Pune povara ta în spatele trăsurii“, a zis bunul om bogat către tovarăşul său de drum. „Trăsura care ne poartă pe noi va suporta şi povara ta.“

Iată o lecţie utilă pentru toţi care şi-au pus încrederea în Mântuitorul! El a purtat povara păcatelor oamenilor pe crucea de pe Golgota şi dă pace sufletească tuturor care se încred în El. Ca oameni care trăiesc pe acest pământ al durerii, ei sunt chemaţi să-şi încredinţeze toate îngrijorările în mâinile atotputernice ale Mântuitorului. Eşti chemat şi tu, cititorule, să faci acelaşi lucru.

 
 
 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 825
Opțiuni