Cu preţul vieţii
Autor: Samanta Buna  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de lilyloredana in 15/09/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

Căci Fiul Omului n-a venit să i Se slujească, ci El să slujească şi să-Şi dea viaţa ca răscumpărare pentru mulţi.
Marcu 10.45

Întâmplarea de astăzi s-a petrecut cu mulţi ani în urmă într-un sat din America. Trei copii s-au rătăcit în pădure. Era la începutul primăverii, când pământul îngheţa peste noapte. O fetiţă de 8 ani a plecat cu cei doi frăţiori ai ei să culeagă ghiocei. Mergând de pe o cărare pe alta, culegând o floare aici, una colo, copiii au pierdut cărarea spre casă. În zadar au încercat s-o găsească, căci s-au rătăcit tot mai mult în pădure. Frânţi de oboseală, s-au aşezat undeva pe iarba abia încolţită. Se înserase de-a binelea şi era din ce în ce mai răcoare. Din toate părţile se auzeau zgomote ciudate.

Peste noapte, fiind frig, fetiţa s-a dezbrăcat şi a învelit pe cei doi frăţiori mai mici. În zori, părinţii copiilor au pornit în căutarea lor prin pădure. Sub nişte copaci abia înmuguriţi, doi copii zgribuliţi de frig dormeau acoperiţi cu nişte hăinuţe. Alături, doar într-o bluză, cu buze vineţi, stătea ţeapănă fetiţa; murise de frig. Ea a salvat cu preţul vieţii ei pe frăţiorii ei mai mici.

Această întâmplare impresionantă să ne ajute să înţelegem mai bine jertfa Mântuitorului care Şi-a dat viaţa ca să ne răscumpere!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 860
  • Export PDF: 1
Opțiuni