Fanny Crosby
Autor: Samanta Buna  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de lilyloredana in 15/09/2012
    12345678910 0/10 X

 

Dar ştiu că Răscumpărătorul meu este viu.
Iov 19.25

Fanny Crosby (1820-1915) este una dintre cele mai cunoscute autoare de cântece creştine. Poeziile dovedesc o credinţă mare în Isus Hristos şi mărturisesc despre fericirea pe care a găsit-o în El. Multe poezii au fost puse pe note şi traduse.

Primul ei an de viaţă a fost umbrit de două mari evenimente. La vârsta de 6 săptămâni a orbit; în acelaşi an a murit tatăl ei. În timp ce mama îngrijea de întreţinerea familiei, Fanny a crescut prin grija bunicii. De la ea, Fanny a învăţat să se încreadă în dragostea lui Dumnezeu şi să-i încredinţeze Lui toate grijile, la fel cum face un copil cu tatăl său. Pe atunci se ruga şi pentru posibilitatea de a fi instruită. La vârsta de 15 ani, Fanny a putut merge la institutul pentru orbi din New York şi să înveţe acolo scrierea pentru orbi. După opt ani de şcoală, a rămas încă 15 ani în această şcoală ca învăţătoare. Când a împlinit 30 de ani, a început o perioadă de deznădejde şi simţea că îi lipseşte adevărata pace cu Dumnezeu. La sfârşitul unei seri de evanghelizare, şi-a predat cu totul viaţa ei Domnului Isus Hristos şi a fost sigură de salvarea ei.

Întreaga ei viaţă, 95 de ani, Fanny a fost oarbă. Dar tocmai aceste împrejurări nefericite ale vieţii au fost motivul pentru a trăi mai conştient faptul că Dumnezeu nu-i lasă pe copiii Săi, ci îi conduce şi îi poartă în dragoste.

 
 
 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1281
Opțiuni