Respiratia sufletului
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Alexandro in 10/01/2009
    12345678910 0/10 X
Un vechi proverb latin spune: Spes est ultimum rerum solatium.-adica- Speranta este ultima mangaiere la nenorocire.
Oare sa fie asa? Cand avem un necaz mare, de exemplu ne pierdem slujba din cauza unei minciuni grosolane a unui asa-zis prieten, ce facem? Stam cu mainile-n san si speram ca se va rezolva? Nu , categoric nu.
Biblia ne invata in Luca 18.1: ,,…sa se roage necurmat, si sa nu se lase.”
Cum ne rugam, de ce ne rugam? Sunt intrebari pe care fiecare dintre noi ni le-am pus odata macar in viata. Domnul nostru iubitor ne invita sa-l cautam prin rugaciune si fim dispusi sa renuntam la tot ce nu este in armonie cu vointa Sa. El ne invata sa aducem inaintea Lui tot ceea ce ne tulbura sau ne ingrijoreaza in vreun fel, dar si lauda, recunostinta si multumirea noastra.
Scopul rugaciunii este acela de a ne conduce la unitate spirituala cu Dumnezeu si la cea mai adanca partasie cu El. Asa cum Isus se ruga, asa ne indeamna si pe noi sa gasim un loc linistit pentru rugaciune si sa-l cautam in fiecare zi, in fiecare clipa chiar, cu toata inima. Este spre folosul nostru sa ne notam raspunsurile minunate la rugaciune si sa ne reamintim mereu binecuvantarile Sale.
Ce a facut femeia din pilda Domnului Isus? S-a rugat, mergea la judecator si (cel mai important) ii zicea mereu, staruia. Daca femeia aceasta s-ar fi rugat la ea in chilie acolo zi si noapte, uitandu-se pe fereastra daca vine judecatorul la ea , sa-i zica ca-i va rezolva treaba aceea sau nu… Ce s-ar fi intamplat? Un om care a invatat ce inseamna rugaciunea, el a inteles si partea: dupa rugaciune dute si lucreaza, dute si staruie in aceea problema.
De cate ori credeti ca a mers femeia la judecator? Pana s-a rezolvat problema.
La aceasta lucrare suntem chemati noi in preajma venirii lui Isus. Dupa ce El ne-a spus despre semnele revenirii, despre persecutia care va veni, El ne-a spus acum rugati-va ca sa aveti putere sa scapati de toate aceste lucruri.
Dute chiar acum in odaita ta linistita si roaga-te, spune Domnului necazul care te apasa, dar nu uita: roaga-te ca si cand totul ar depinde de Dumnezeu, si lucreaza ca si cand totul ar depinde de tine!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1087
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 1
Opțiuni