Dorinţa lui Dumnezeu
Autor: Samanta Buna  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de lilyloredana in 09/09/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

…Dumnezeu, Mântuitorul nostru… voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului.
1 Timotei 2.4

Un mare savant care nu credea în existenţa vieţii veşnice, avea o servitoare credincioasă. Savantul s-a îmbolnăvit foarte grav, şi servitoarea era îngrijorată de starea sufletului lui în timp ce îl îngrijea. Într-o noapte, crezând că el doarme, servitoarea s-a plecat pe genunchi lângă patul savantului şi s-a rugat pentru el. Savantul însă era treaz şi a auzit-o rugându-se. A întrebat-o ce face. Ea i-a spus că se roagă pentru mântuirea sufletului lui.

Auzind cât de mult se interesează servitoarea de mântuirea sa, a întrebat-o despre credinţa ei. Discuţia a durat mai mult de o oră. Ea i-a spus că ISUS HRISTOS are putere să mântuiască pe toţi care se încred în El. „Ah, poate că Isus Hristos are puterea de a mântui, dar oare va vrea să facă acest lucru şi cu mine?“ Servitoarea a spus deplin încredinţată: „Credeţi dumneavoastră că Mântuitorul ar fi murit pentru noi, dacă n-ar vrea să ne mântuiască?“

Da, Isus Hristos doreşte să ne salveze din moarte şi mântuieşte pe toţi care-L acceptă ca Salvatorul vieţii lor. Primeşte-L şi tu, cititorule, pe Mântuitorul în viaţa ta!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1211
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni