Hristos este totul
Autor: Necunoscut  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de lilyloredana in 02/09/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

“Căci pentru mine a trăi este Hristos şl a muri este un câştig” (Filipenl 1:21)

“Pentru mine a trăi este Hristos”. Aceste cuvinte nu au sens altfel. încearcă: a) Pentru mine a trăi înseamnă bani … şi a muri este să las totul în urmă; b) Pentru mine a trăi înseamnă faimă … a muri înseamnă să fiu uitat repede; c) Pentru mine a trăi este putere şi influenţă … a muri este a fi înlocuit de alţii; d) Pentru mine a trăi înseamnă posesiuni … a muri înseamnă să plec cu mâna goala. într-un anume fel cuvintele eşuează în mod lamentabil, nu-i aşa?
Când eşti obsedat de bani, niciodată nu ai destul şi trăieşti mereu cu teama că-i vei pierde. Când scopul tău este faima, devii competitiv şi manipulator de teamă ca alţii să nu te depăşească. Aceasta te face nesigur. Când eşti condus de putere şi influenţă, îţi slujeşti ţie şi eşti încăpăţânat. Aceasta te face arogant. Când posesiunile devin dumnezeul tău, devii materialist. Aceasta te face lacom.
Fie că ai sau nu ai, fie că eşti cunoscut sau necunoscut, fie că trăieşti sau mori, doar Hristos te poate mulţumi! Iar moartea? Ea nu face decât să îndulcească prăjitura. J.B. Philips scrie: “Viaţa pentru mine înseamnă simplu Hristos, iar dacă se întâmplă să mor, pur şl simplu câştig mai mult din El”.
Aşadar care este concluzia? Este următoarea: secretul vieţii este la fel cu secretul bucuriei; ambele se învârt în jurul lui Hristos. Nu încerca să urmăreşti fericirea, ci doar cultivă o viaţă Hristo-centrată şi condusă de El şi vei avea parte de atâta fericire că nu vei şti ce să faci cu ea!

adevărat. Un articol foarte bun, explicativ, pe înţelesul tuturor.
Multă binecuvântare.
Adăugat în 03/09/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1194
  • Export PDF: 5
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni