Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Rugaminte
Autor: Ierhomonah Rafail Noica  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cst179 in 28/10/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
„Nu-Mi spune nimic... Iti cunosc mizeria, necazurile, luptele si ispitele sufletului tau, asa cum esti tu! Da-Mi inima ta! Daca o sa astepti sa devii un inger ca sa Mi te daruiesti intru iubire, atunci n-ai sa ma iubesti niciodata!

Chiar cand esti las, fricos, neincrezator in implinirea dragostei si a sfinteniei, chiar cand ai sa recazi in acele pacate pe care nu ai vrea sa le mai faci, Eu nu iti dau voie sa nu Ma iubesti. Iubeste-Ma asa cum esti tu!

In orice moment si in orice situatie te-ai afla, in credinciosie sau tradare, in ravna sau in uscaciune, tu iubeste-Ma asa cum esti. Eu vreau sa ma poti iubi din putina si saraca ta inima!

Daca vei astepta pana cand vei fi desavarsit, atunci n-ai sa Ma iubesti niciodata! N-as putea Eu oare sa fac din fiecare fir de nisip un serafim?! Un inger care sa străluceasca de curatenie si dragoste?

Nu sunt Eu Domnul Dumnezeu Care am creat toate si pot totul? Omule, ti-ai dat tu viaţa pentru lume din dragoste pentru oameni, sau ai murit din iubire pentru Mine? Atunci din ce motiv nu Ma lasi sa te iubesc? Fiul Meu, lasa-Ma sa te iubesc, Eu iti vreau inima care este locasul Meu.

Desigur, cu timpul am sa te schimb, insa chiar pana atunci, iubeste-Ma asa cum esti tu, fiindca Eu te iubesc, cu toate ca esti asa. Eu vreau ca dragostea ta pentru Mine sa se nasca din putina si saraca ta inima, din adancul neputintei si al murdariei tale. Eu te iubesc si cand esti slab si necurat!

Nu vreau o dragoste izvorata si hranita din mandria „virtutilor” tale, de talentele tale, de intelepciunea ta! Eu vreau doar sa Ma iubesti si sa lucrezi cu dragoste pentru Mine.

Nu „virtutile” tale doresc; daca ti le-as da, tu esti asa de slab si mandru, incat as hrani amorul tau propriu si nu M-ai cinsti pe Mine. Deci ele sa nu fie un motiv pentru care tu sa nu Ma cauti si sa stai departe de Mine. Apropie-te cu dragoste!

Unui fier innegrit flacarile unui foc nu numai ca i-ar curata rugina, dar l-ar face si incandescent. Iubeste-Ma deci si pacatele se vor arde si tu vei fi fericit!

Iubeste-Ma nu numai ca sa fii curat, asta ar fi din nou o mandrie pentru tine, ci pentru ca Eu vreau sa Ma odihnesc in inima ta. Deci nu te mai ingrijora de asta.

As putea face prin tine lucruri mari pentru mintea omeneasca, dar nu; tu ai sa fii sluga rea si nefolositoare si neputincioasa. Am sa-ti iau si putinul pe care tu te increzi ca-l ai. Eu te-am facut din iubire si pentru ca sa-ti dau iubirea, fara ca tu sa-Mi poti da ceva.

Nu incerca sa-Mi platesti iubirea prin nimic, asta ma doare atat de mult la tine!

Iubeste-Ma in dragostea Duhului Meu si fara motive! Nu mai sta departe de Mine; iti lipseste nu sfintenia – pe care numai Eu ti-o pot da – ci o inima gata sa ma iubeasca oricand si pana la capat!

Astazi Eu stau la usa inimii tale ca un cersetor, Eu, singurul si adevaratul Imparat si Domn. Eu bat si astept.

Grabeste-te sa-Mi deschizi prin smerenie; nu mai aduce ca motiv intinaciunea si saracia ta. Daca ti-ai cunoaste-o pana in adanc si deplin, ai muri de durere! Dar ceea ce M-ar durea pe Mine ar fi ca tu si acum sa te indoiesti de dragostea ce o am Eu pentu tine.

Crede ca Eu pot totul si tu nu poti nimic fara mine; doar pacatul esti in stare sa-l faci fara ajutorul Meu.

Sa nu te increzi in tine fara Mine, caci altfel voi fi nevoit sa te las in cadere in masura cu care te apreciezi.

Nu te framanta ca n-ai „virtuti”. Am sa-ti dau Eu Sfintenia Mea. Deschide-ti inima prin pocainta si Ma primeste in potirul sufletului tau prin Trupul si Sangele Meu. Atunci o sa te fac sa intelegi totul si sa Ma iubesti mai mult decat iti poti inchipui.

Lasa sa curga sangele Meu in sangele tau si sa bata inima mea in inima ta!

Orice s-ar intampla, nu astepta nicidecum sa devii sfant, ca pe urma sa Ma iubesti... In acest fel tu nu m-ai iubi niciodata.

Si acum du-te!...

Eu sunt cu tine!!!”
Foarte frumos si adevarat.Slava Domnului! glorie si marire Lui.Merita sa-i dam Lui toata cinstea, lauda si multumirea.M-a impresionat si miscat mult acest articol, nu pot exprima in cuvinte starea mea pe care am avut-o la citirea acestui articol.Ii multumesc lui ISUS care prin Duhul Sfant este cu noi, ne indruma, mustra si calauzeste pasii nostri in toata umblarea noastra pe acest pamant.
Adăugat în 01/10/2015 de puritate
Inaltator si plin de speranta acest mesaj.
''Nu incerca sa-Mi platesti iubirea prin nimic, asta Ma doare atit de mult.'' O Doamne fa sa putem intelege acest adevar. Asta-i adevarul Domnului.
''Lasa sa curga singele Meu in singele tau si sa bata inima Mea in inima ta.''
Cind Bis. ar intelege aceste adevaruri ar fi aproape de a intra in '' odihna'' in care vrea Isus sa ajunga copii Sai.
Adăugat în 01/10/2015 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 1225
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni