Tu ești proiectul cerurilor. Descoperă-ți vocația!
Autor: Max Lucado  |  Album: Vindecarea de o viață banală  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Emma123 in 17/05/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

    Dumnezeu a facut o singura versiune de-a ta. El te-a construit intr-un mod unic pentri o slujba unica. El ti-a incredintat o sarcina unica in acest proiect. Destul cu aceasta autodepreciere: „nu pot sa fac nimic” si destul cu opusul sau arogant: „trebuie sa fac totul”. Nu, nu trebuie! Nu esti solutia lui Dumnezeu pentru societate, ci o solutie in societate.

    Nu te ingrijora cu privire la indemanarile pe care nu le ai. Nu ravni la abilitatile pe care le au altii. Arata-L pe Dumnezeu prin unicitatea ta. Concentreaza-te asupra a ceea ce esti si asupra a ceea ce ai.  Nu va comparati cu altii! Dumnezeu nu te-a chemat niciodata sa fii altceva decat tu insuti. Insa, El te cheama sa fii cel mai bun „tu” care ai putea sa fii. Munca ta conteaza in ochii Lui. Iar munca ta conteaza si pentru societate, avem nevoie de tine! Poti face ceva cum nimeni altul nu poate face.

    El nu te modeleaza in graba. Nu ti-a inmanat bagajul bunicului, bunicii sau viata matusii, ci te-a „impachetat” in mod personal si deliberat. Nu poti fi eroul tau sau parintele tau, poti sa le imiti stilul de viata, insa nu poti fii ei. Nu poti fii decat tu insuti. Nimeni din lume nu detine combinatia ta de abilitati. Esti singurul exemplar de „tu” pe care l-a folosit El. Dumnezeu te-a facut si apoi a spart matrita.

    A face cel mai mult ceea ce faci cel mai bine, in asa maniera incat cineva sa te plateasca pentru asta, ei bine asta inseamna sa iti descoperi vocatia.

    Cand vine momentul sa fii tu, spune-ti repricile cu incredere pentru ca doar tu ai fost chemat pentru acest rol.  Singura greseala este aceea de a nu risca sa faci vreuna. Mergi pe craca... El nu va ingadui sa cazi. 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1246
  • Export PDF: 3
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni