Orice in afara de Dumnezeu e temporar
Autor: Nick Vujicic  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Emma123 in 17/05/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

   Orice, in afara de Dumnezeu e temporar. Orice, in afara de Dumnezeu e limitat. Poti sa ai pe cineva sau sa fii casatorit si tot te poti simti singur. Poti sa fii bogat si totusi mai sarac decat toti copiii din Africa. Oportunitatea de a-L cunoaste pe Dumnezeu este mai valoroasa decat orice posesiune sau placere temporara. Banii nu pot vindeca o inima ranita, insa Isus poate.

   Trebuie sa ai credinta in El. Trebuie sa crezi ca El are un plan pentru viata ta. Sa te bazezi pe El, nu pe tine. El nu te va dezamagi niciodata. Este o promisiune. Poate nu Îl poti intelege, poate nu poti pricepe de ce a ingaduit sau ingaduie unele lucruri, dar El stie ce e mai bine pentu tine. Doar pentru ca tu nu poti sa Îl vezi nu inseamna ca El nu are un plan pentru tine. Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce Îl iubesc pe Dumnezeu. In viata ai de ales: sa mergi pe calea pe care ti-a pregatit-o Dumnezeu sau pe calea pe care crezi tu.

   Dumnezeu nu cere perfectiunea. Te cheama la El asa cum esti, te iubeste asa cum esti. Duhul Sfant iti intareste spiritul si iti innoieste inima in asa fel incat sa fii asa cum doreste El. Adevarul e ca valoare ta nu e determinatata de cat de bine arati sau ce haine porti, ci de ceea ce este in sufletul tau. 

   Nu te lasa inselat, Dumnezeu nu te-a uitat! Are mai multe ganduri pretioase pentru tine decat toate firele de nisip din lume!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1894
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni