Ce ai spus?
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New Creation Singapore)  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 14/12/2007
    12345678910 0/10 X

Psa 91:2 zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare, şi cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!"

Cand s-a pornit furtuna si Isus impreuna cu ucenicii se aflau in barca pe marea Galileei, El nu le-a spus ucenicilor „furtuna s-a pornit ca sa ne invete ce este curajul" ci si-a folosit autoritatea asupra furtunii si a spus „Taci! Fără gură!" Vîntul a stat, şi s'a făcut o linişte mare. (Marcu4:39)

Cand s-a intalnit cu vaduva din Nain a carui unic copil a murit si in alta ocazie cu cele doua surori ale lui Lazar, care murise, El nu le-a spus „Dumnezeu a vrut sa-l ia acasa" ci a vorbit baiatului mort „Tinerelule, scoală-te, îţi spun!" (Luca7:14) si stand afara in fata mormantului lui Lazar a spus „Lazare, iesi afara" (Ioan11:43) si ambii au revenit la viata.

Tu ce ai spus despre situatia prin care treci?

Cand simti durere in trupul tau, nu spune despre Domnul „Domnul ma vrea bolnav pentru a ma invata sa ma incred mai mult in El" ci spune „Doamne Isuse Iti multumesc ca prin ranile Tale sunt vindecat (1Petru2:24)

Cand te lupti cu lipsurile, nu spune „Domnul ma tine sarac pentru a ma invata umilinta" ci spune „Domnul este Pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic" (Psalmul23:1)

Si daca ai la servici un sef care te intimideaza, nu spune „Domnul este rabdarea mea asa ca voi suporta" ci spune (Heb 13:6 )„Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme: ce mi-ar putea face omul?"

Traim zilele de pe urma, cand sunt atacuri teroriste, si epidemii de tot felul iar lumea se teme. Dar noi nu vom pronunta cuvinte negative si nu ne vom teme asemeni oamenilor din lume ci vom pronunta Cuvantul Lui Dumnezeu si vom domni asupra acestor situatii. Asemeni psalmistului, vom spune „El este locul meu de scăpare, şi cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!"

Asa ca afla ce spune Cuvantul Lui Dumnezeu, crede-l si pronunta-l asupra situatiei tale si pentru ca acest Cuvant al Domnului nu se poate intoarce inapoi fara roada (Isaia55:11) vei vedea ca ceea ce crezi si pronunti, se va intampla!
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1330
  • Export PDF: 4
  • Conținut complet
Opțiuni