Privește la slava Lui Isus în tine
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince,New Creation Church – Singapore  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 07/12/2007
    12345678910 0/10 X

2Corinteni 3:18 ”Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într'o oglindă, slava Domnului, şi suntem schimbaţi în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului.”

Atunci când privești în oglinda, ce vezi? Bineînteles că te vezi pe tine însuți.

Prietene, Dumnezeu nu vrea ca tu să te vezi în felul natural – mic, tulburat, neputincios, bolnav, falit și falimentar. Dumnezeu vrea ca tu să te vezi în felul în care te vede El – vindecat, puternic, bogat, întreg și desăvârșit fiindcă Cristos este în tine (Coloseni1:27).

Dumnezeu vrea ca tu să privești ca într-o oglindă, la slava Fiulul Său ce se află în tine prin Duhul Său cel Sfânt. În timp ce privesti la gloria Domnului care se află în tine, Cuvântul Lui Dumnezeu spune că tu ești transformat din sarac în bogat, din bolnav în sănătos, din învins în învingător – din glorie în glorie.

Lumea poate să îți spună „nu poate fi așa usor, nu poți fi transformat doar privind slava Lui Isus, nici gând, ci trebuie să faci ceva pentru asta, dacă nu depui nici un efort, nimic nu se va întampla, dacă nu faci nimic, nimic nu se va schimba".

Dar lumea nu va înțelege niciodată că pe masură ce privești slava Domnului care este Cel ce are succes în tine, tu ești transformat din eșec în succes. Și acest lucru nu se întamplă prin nici un efort al tău sau prin munca ta asidua de a-i depăși pe ceilalți, ci prin Duhul Domnului.

În timp ce privești la slava Lui Dumnezeu care este Cel sănătos din trupul tău bolnav, tu ești transformat de la boală la sănătate și acest lucru nu este înfăptuit prin eforturile tale de a te menține în formă, a mânca bine și a te menține sănătos ci prin Duhul Domnului.

Prietene, ce poate fi mai ușor decât a privi la frumusețea Fiului? Așa că încetează a te concentra asupra ta și a propriului efort, îndepărtează-ți privirile de la aceste lucruri și privește la slava Lui Isus ce se afla în tine chiar acum și vei începe să-ți vezi miracolul de care ai nevoie.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1567
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.