Binecuvântările Lui Dumnezeu sunt pentru tine ca să ai parte de ele
Autor: Rely Traniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 02/12/2007
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Deu 28:2 Iată toate binecuvîntările cari vor veni peste tine şi de cari vei avea parte,

Dumnezeu vrea sa te binecuvanteze si este incantat sa o faca. Ba chiar a declarat „Iată toate binecuvîntările cari vor veni peste tine şi de cari vei avea parte,". Asta inseamna ca nu vei fi capabil sa te grabesti destul de repede ca sa nu le scapi. Cand te intorci intr-o parte, acolo este o binecuvantare care te asteapta. Cant te intorci in alta parte, nimeresti exact peste o alta binecuvantare.

Acum, poate ca te gandesti ca esti descalificat de primul verset din Deuteronom28 care spune ca binecuvantarile acestea le vei primi numai daca vei asculta de glasul Domnului si vei pazi si vei implini toate poruncile Lui. Si tu stii ca indiferent cat de mult te-ai stradui, nu vei putea sa le tii pe toate. Daca nu tii una dintre porunci, esti vinovat de toata legea si descalificat din a primi binecuvantarile.

Prietene, am vesti bune pentru tine: Isus este Cel care ne califica pentru fiecare binecuvantare, fiindca El este Cel care a implinit toata legea Lui Dumnezeu. Atunci cand a murit pentru noi pe cruce, nu numai ca a implinit cele zece porunci ci ne-a si rascumparat de sub blestemul legii (Galateni3:13). El nu ne-a rascumparat de sub binecuvantarile legii, asa ca ele sunt valabile si azi.

Pe masura ce citesti binecuvantarile din Deuteronom28 incepand cu „binecuvantat vei fi in cetate... in tara... rodul trupului tau... cosul tau... cand pleci si cand vii... " cred ca Isus iti spune „iti plac binecuvantarile? Ia-le!"

Ai putea sa spui „dar nu le merit".

Da, nu le meriti, dar totusi le primesti, binecuvantari nemeritate. Legea spune „trebuie sa meriti binecuvantarile", dar legea nu mai este aici, in schimb, harul este, asa ca ia binecuvantarile prin har, prin credinta, increde-te in Domnul pentru binecuvantari.

Azi, nu se mai pune problema „cat de mult sau cat de bine ai tinut legea" ci „cat de mult te increzi in Dumnezeu pentru binecuvantarile Lui". Toate promisiunile Lui Dumnezeu in Cristos sunt DA si fiindca tu esti in Cristos, poti spune Amin binecuvantarilor tale. (2Corinteni1:20).
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3779
  • Export PDF: 2
Opțiuni