Cristos a înviat!
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 16/04/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

A5

Cristos este viu!

 

Luca 24:1-6a. „În ziua întâi a săptămânii, femeile acestea, şi altele împreună cu ele, au venit la mormânt dis de dimineaţă, şi au adus miresmele, pe care le pregătiseră.

Au găsit piatra răsturnată de pe mormânt, au intrat înlăuntru, şi n-au găsit trupul Domnului Isus.

Fiindcă nu ştiau ce să creadă, iată că li s-au arătat doi bărbaţi, îmbrăcaţi în haine albe strălucitoare.

Îngrozite femeile, şi-au plecat feţele la pământ. Dar ei le-au zis: „Pentru ce căutaţi între cei morţi pe Cel ce este viu? Nu este aici, ci a înviat...”

Din zorii dimineţii zilei a treia, a morţii lui Isus şi până astăzi toate lucrurile mărturisesc faptul că Fiul lui Dumnezeu, Domnul Isus a murit răstignit pe o cruce de lemn pentru păcatele lumii întregi şi că a înviat din morţi după Cuvântul Său.

Femeile care au alergat dis de dimineaţă la mormânt, îngerii care le-au întâmpinat, fariseii care au plătit ostaşii romani(păzitorii mormântului), ucenicii care au L-au întâlnit şi au stat la masă cu El, mormântul gol şi multe altele, toate sunt mărturii vii al faptului că Domnul Isus Cristos a înviat din morţi.

El este viu în vecii vecilor.

Martor viu sunt şi eu, de aceea mărturisesc că în fiecare dimineaţă Domnul Cel înviat din morţi coboară la patul meu de odihnă, îmi deschide ochii, mă apucă de mână şi mă ridică în capul oaselor.

În fiecare dimineaţă îşi înoieşte îndurările faţă de mine şi faţă de casa mea (Plângerile lui Ieremia 3:22-23), apoi îmi ia poverile în fiecare zi şi le poartă El (Psalmul 68:19), iar seara mă retrag în dormitor şi mă culc liniştit pentru că El, Cel ce a fost mort şi a înviat îmi dă linişte şi odihnă deplină în locuinţa mea (Psalmul 4:8).

Cristos a înviat!



Adevărat a înviat.
Adăugat în 18/04/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1884
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni