Credeam că Te-am pierdut...
Autor: Sasu Alexandru  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de allexandru in 14/04/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

Credeam ca Te-am pierdut

„Tu esti singurul strain aici in Ierusalim, de nu sti ce s-a intamplat in zilele acestea?

Ce?

Ce s-a intamplat cu Isus din Nazaret, care era un prooroc puternic in fapte si in cuvinte, inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor”.

La ce anume te poti gandi, atunci cand cineva drag si apropiat in care ti-ai pus toata speranta, este batjocorit oficial si chiar omorat? Gandeste-te  pentru o clipa, ce fior adanc ar fi trecut prin tine daca s-ar fi intamplat asa. Gandeste-te la fiorul care a trecut prin acei oameni care si-au pus nadejdea in Isus, ca El ii poate salva. Si pana la urma sa-L vada batut si El sa nu raspunda nimic.

Golgota. Crucea. Mormantul. Trei zile. Spune-mi,  mai vezi vreo sansa?

Dar ceea ce stim noi acum, ei nu au stiut atunci. Si anume ca: Isus e viata si e vesnic neinfrant.

Atunci cand toate lucrurile care s-au intamplat cu Isus, nu ne mai dadeau nici o speranta, iata ca toate acele lucruri au fost spulberate pentru totdeauna.

Golgota. Crucea. Mormantul. Cele trei zile. Toate aceste lucruri au fost departate. Asa cum piatra data de pe mormant, a adus lumina in mormant, tot astfel si invierea lui Isus a adus lumina in sufletele noastre.

Tu esti singurul care nu stie ce s-a intamplat cu Isus?

Stiu de acum ce s-a intamplat. Stiu ca a murit pentru cei alesi. Stiu ca e mai mult de cat Golgota, crucea, mormantul, cele trei zile in mormant. Stiu ca a purtat pacatul meu si a murit moartea mea, pentru ca o astfel de moarte eu nu puteam sa o inving, as fi fost distrus pentru totdeauna.

Cristos a inviat !!! Bucurati-va voi, popoare.

 

 

Poti sa explici te rog frumos ce stim noi mai mult decit ucenicii care traiau linga Domnul?Te referi la faptul ca n-aveau o biblie care sa le dovedeasca caci Domnul era Isus christos mintuitorul?Ei erau chiar cu biblia in fata ochilor!El este biblia!El este Cuvintul intrupat!Ei au trait dramatic evenimentele vietii Domnului Nu noi,ci ei au fost cei care au vazut si simtit din rastignirea Domnului!Noi am fost feriti de asa evenimente!Noi suntem generatia ''crestinilor de catifea''care ma tem ca vom raspunde cel mai mult in fata Domnului in ziua judecatii pentru nepasarea cu care tratam o jertfa asa de mare!DUMNEZEIASCA.Fi binecuvintat!
Adăugat în 20/04/2012 de sanda_tulics
cu respevt doresc ca sa va spun ca totusi imi tin ideea, ca ei nu stiau ceea ce am mentionat, adica, ca Isus este viata. Ei credeau ca o sa-i sacape de sub tirania romanilor cand spunea ca o sa-i izbaveasca. Chiar cu scripturile in mana ei tot nu intelegeau pana ce Domnul nu le-a luat valu de pe ochii. Noi avem Noul Testament care ne reveleaza ata de bine Vechiul Testament, si ne face sa-l intelegem. Cu respect, va doresc multa binrecuvantare
Adăugat în 20/04/2012 de allexandru
Ucenicii Domnului au fost chemati personal de Domnul in lucrarea Sa !Ei au vazut minunile si au fost alaturi de Domnul in toata lucrarea Lui!{ma refer la cei !2 nu la marea multime care intr-adevar voiau sa fie eliberati de sub imperiul roman],ei au avut tot timpul inaintea ochlor viata de slujire a Domnului pentru salvarea omenirii.chiar El,Domnul le vorbea mult despre viata viitoare,de cer, de mintuire,acestea si altele ma indeamna sa cred ca ei sunt cei privilegiati de prezenta Domnului.Domnul chiar spune ca ferice este de cine nu vede si crede!Este numai un punct de vedere personal,fi binecuvintat!
Adăugat în 20/04/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1277
  • Comentarii: 3
Opțiuni