Pace deplina...
Autor: Traducere si adaptare: Mihaela Adam  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de BenHur in 18/10/2007
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Pastorul, sotia sa si cei sase copilasi tocmai citeau Psalmul 23 inainte de a servi micul-dejun. Deodata Securitatea a navalit in casa lor pentru a cauta literatura crestina si pentru a-l aresta pe pastor.

Politia l-a intrebat:"N-ai nimic de zis? Nu ti-e teama, n-ai nici o grija, vreun regret?"

Pastorul a replicat linistit: "Dumneavoastra sunteti raspunsul rugaciunilor noastre din aceasta dimineata. Tocmai citeam in Psalmul 23 ca Dumnezeu ne intinde o masa in fata dusmanilor si prigonitorilor nostri. Aveam masa intinsa dar nu aveam nici un potrivnic. Dar acum ati venit. Daca va place ceva din ceea ce este pus pe masa, va invit cu toata inima sa luati. Sunteti trimisi de Dumnezeu."

"Cum poti spune asa o prostie? Te vom duce la inchisoare si vei muri acolo. Nu-ti vei mai vedea vreodata copiii." , spuse cu manie ofiterul.

Cu aceeasi seninatate, pastorul a continuat: "De asemenea, am mai citit azi: Chiar daca ar fi sa trec prin valea umbrei mortii, nu ma tem de nici un rau."

Ofiterul a tipat: "Toata lumea se teme de moarte. Stiu asta pentru ca am vazut-o pe fetele multora."

"Umbra unui caine nu te poate musca, iar umbra mortii nu te poate ucide. Ne poti omori sau ne poti baga in inchisoare, dar nimic rau nu ni se poate intampla. Noi suntem in Cristos, si daca murim, El ne va duce in Imparatia Sa."



Pacea. Devine unul dintre cele mai pretioase lucruri in lumea de azi, o lume plina de violenta si oboseala. Din fericire, toti credinciosii sunt actionari ai darului lui Dumnezeu prin Isus Cristos.

Dar multor oameni le lipseste aceasta pace. Unii se duc la medic si cer medicamente cautand sa obtina pacea dar continua sa se ingrijoreze la nesfarsit. Orice stare de liniste pe care o gasesc este cel mult temporara. Apoi se intorc la ingrijorare si stres.

In contrast, pacea lui Dumnezeu ne ingaduie sa trecem prin problemele noastre cu seninatate. Nici o incercare nu poate slabi increderea ta in El.

La fel ca pastorul din istorisirea aceasta, desi nenorocirea poate veni fara nici o prevenire, tu vei fi pregatit prin pacea perfecta data de Dumnezeu.
Dumnezeu mi-a vorbit mult prin aceste cuvinte.....
Statistici
  • Vizualizări: 2001
  • Export PDF: 3
  • Recomandări email: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”