Devii ceea ce alegi
Autor: andreea  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 20/09/2007
    12345678910 0/10 X
Inca din perioada copilariei devii familiar expresiei: " Ce vrei tu sa devii?". Parintii,prietenii,profesorii vor incerca sa te indrume spre anumite domenii in initierea ta ca si persoana.
Este foarte important sa te cunosti pe tine insuti.Sa iti cunosti abilitatile;punctele forte;punctele slabe si in urma acestei autoevaluari sa-ti dai seama daca te incadrezi cerintelor domeniului pe care ai vrea sa-l urmezi.
Primul pas pe care adesea il vei face este acela ca vei incepe sa visezi la a deveni cineva sau a face ceva important in viata sau cu viata ta .Pentru a ajunge la implinirea unui vis vei fi nevoit sa faci sacrificii.Un cantaret va dedica timp repetitiilor,studiilor astfel renuntand la o plimbare ,film .
Implinirea unui vis necesita dedicare,vointa.
Ca si copil al lui Dumnezeu trebuie sa cauti sa visezi impreuna cu El,sa iei aminte la planul Lui pentru viata ta .
Voia Lui in viata ta nu va corespunde intotdeauna cu a vointa ta . Uneori va fi nevoie de o zdrobire : a sufletului, a unei dorinte pentru a putea ajunge sa implinesti voia Lui .
Lucrurile pe care tu le consideri pierderi vor deveni castig pentru El,pentru implinirea planului Sau cu privire la viata ta .
Stii tu ce inseamna sa te abandonezi in mana Lui ?
Proverbe 3:16 spune" Incredinteaza-ti lucrarile in mana Domnului si-ti vor izbuti planurile".
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te abandonezi Lui cu ceea ce esti.El te cunoaste cel mai bine.El este Creatorul tau si de aceea El te va pune la locul potrivit in viata .
Incercarile,ispitele,valurile vietii isi vor face aparitia in viata ta .De multe ori nu vei putea intelege de ce tocmai tie ti se intampla aceste lucruri.Toate datorita planului Sau pentru a te face desavarsit;pentru a-I cunoste puterea si mai presus de toate nemarginita-I dragoste .Pentru a-ti pune increderea in El ajugand sa devii dependent de El urmand ca sa cunosti biruinta in viata ta .
Doar cararile Lui iti pot oferi siguranta.
Viata este o continua alergare.La sfarsitul acestei alergari vei constata ca ai devenit ceea ce ai ales : un implinitor al propriilor dorinti sau un slujitor al voii Lui.
DEVII CEEA CE ALEGI! CARE ESTE ALEGEREA TA ?

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1370
  • Export PDF: 3
  • Favorită: 1
Opțiuni