Izvoare in Deser - 22 Noiembrie
Autor: L. B. Cowman  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 28/06/2007
    12345678910 0/10 X


Credeţi că pot face lucrul acesta?
(Matei 9:28)

Dumnezeu Se ocupă cu lucruri imposibile. Nu este niciodată prea târziu pentru El să facă aceasta, atât timp cât ceea ce este imposibil este adus la El cu credinţă deplină de persoana a cărei viaţă şi împrejurări ar fi influenţate dacă Dumnezeu va fi glorificat. Dacă am experimentat răzvrătirea, necredinţa, păcatul şi ruina în viaţa noastră, nu este niciodată prea târziu pentru Dumnezeu să Se ocupe cu succes de aceste lucruri tragice, dacă ele sunt aduse la El cu predare şi încredere deplină.
S-a spus deseori, şi pe bună dreptate, că creştinismul este singura religie care poate să se ocupe de trecutul unei persoane. „Vă voi răsplăti astfel anii pe care i-au mâncat lăcustele" (Ioel 2:25) zice Domnul, şi putem să ne încredem în El că o va face fără rezerve. El face aceasta nu pentru ceea ce suntem noi, ci pentru cine este El. Dumnezeu iartă şi vindecă şi reface, pentru că El este „Dumnezeul oricărui har" (1 Petru 5:10). Să-L lăudăm şi să ne încredem în El.
din Vremurile Şcolii duminicale

Nimic nu este prea greu pentru Isus
Nici un om nu poate să lucreze ca El.

Avem un Dumnezeu care-Şi găseşte plăcerea în imposibilităţi şi care întreabă: „Este ceva prea greu pentru Mine?" (Ier. 32:27, KJV). Andrew Murray



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 942
  • Export PDF: 2
Opțiuni