Sinuciderea nu este o optiune
Autor: Vlad Ciolan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de vladciolan in 17/01/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Referințe
Te-ai intrebat vreodata de ce se sinucid oamenii
? Ai ganduri de sinucidere si simti ca nu mai ai motiv sa traiesti? Esti ranit? Acum e timpul sa iei o decizie si sa il lasi pe Dumnezeu sa iti vindece rana.
Da! Dumnezeu poate face posibil ceea ce noi vedem imposibil de realizat! In urmatoarele randuri vei citi cum dragostea Lui Dumnezeu a lucrat in viata mea si mi-a vindecat orice rana. Acum sunt LIBER!
Treceam printr-o perioada grea, imi doream sa mor, nu aveam motiv sa traiesc si ma simteam ranit. Stiti de ce eram asa? Isus nu era numarul 1 in viata mea. Isus e vesnic, El e alfa si omega, inceputul si sfarsitul. Nimic si nimeni nu se compara cu El. Toate vor pieri dar Isus ramane acelasi ieri, azi si in veci! Cand un lucru sau o persoana devine mai importanta in viata ta decat Isus, esti in pericol. Esti in pericol de moarte deoarece diavolul si circumstantele acestei vieti pot lua orice din viata noastra, orice este lumesc si trecator. Daca imi cladesc viata pe lucruri trecatoare (personae dragi, bani, faima, sanatate) ma voi clatina atunci cand nu le voi mai avea.
Ca sa explic mai bine ceea ce vreau sa zic ma voi folosi de o revelatie pe care Dumnezeu, prin harul Sau, mi-a descoperit-o citind despre viata lui Iov.
Iov avea tot ce isi putea dori un om: Dragoste (familia), Bani (bogatiile, slujitori etc) si Sanatate. Multi oameni cred in horoscop si abia astaepta sa vada ce “li s-a pregatit”. Horoscopul are 3 mari domenii, acestea fiind pilonii de baza al vietii oamenilor care nu il cunosc pe Dumnezeu: Dragoste, Bani si Sanatate. 
Iov si-a pierdut copiii, averile, sanatatea, fiind lovit de o buba asa de grea incat se scarpina cu cioburi de sticla iar pe langa toate acestea, sotia sa il indemna sa se lepede de Dumnezeu. Deodata pilonii de baza ai vietii unui om au cazut insa...SURPRIZA! Iov nu a cazut. Oamenii se sinucid daca pierd persoana despre care credeau ca va fi mereu langa ei( DRAGOSTEA ); oamenii se sinucid daca isi pierd locul de munca ( BANII ); oamenii se sinucid daca afla ca sufera de o boala incurabila(dpdv omenesc).
Iov nu a ales calea sinuciderii; De ce? Stalpul de baza al vietii lui Iov era Dumnezeu!
Cand am realizat asta, l-am rugat pe Dumnezeu sa vina cu vindecare in inima mea, L-am rugat sa imi dea o inima noua(la propriu). Eram asa de disperat sa fiu vindecat si eliberat incat am luat 3 zile de post si rugaciune in care am simtit atacuri din toate partile dar prin harul Lui Dumnezeu am reusit sa stau in post si rugaciune. Imi amintesc cu asa mare placere ca in a 3-a zi, stand in rugaciune, deodata m-a inundat o pace, am simtit cum mi s-a luat o povara de pe umeri, inima mea carnala a inceput sa bata diferit. Eram un om liber!!! Sunt un om liber!!!
Dumnezeu mi-a pus pe inima sa scriu despre acest subiect si cred din tozta inima mea ca El va incepe sa lucreze vindecare si eliberare in viata celor care se afla in acesta situatie. Nu e prin puterea noastra sa fim vindecati, noi nu putem face nimic sa fim eliberati de aceasta povara insa stiu pe cineva care poate :D . ISUS!
Te indemn, vorebste cu El, explica-i toata situatia iar apoi asculta-L, asculta ce vrea sa iti zica si decide sa fii un om liber. Tot ce tebuie sa faci este sa ii ceri ajutorul si sa fii pregatit sa renunti la orice lucru sau persoana care este numarul 1 in viata ta, renunta la orice a luat locul Lui Isus. Poate va fi greu la inceput, diavolul se va impotrivi insa avem un DUmnezeu care cand lucreaza El, NIMENI nu se poate impotrivi!
“Cautati mai intai Imparatia Lui Dumnezeu si neprihanirea Lui si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6.33)
Va iubesc >:D<
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2365
  • Favorită: 1
Opțiuni