Paralizat pe loc
Autor: camera_de_sus  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 29/01/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Un pastor din Canada relateaza urmatorul exemplu remarcabil al modului miraculos in care Dumnezeu poarta de grija copiilor Sai:

"Adeseori sunt impresionat de Duhul Sfant sa fac anumite lucruri in niste momente inexplicabile pentru mine. Impresiile acestea sunt atat de vii incat nu indraznesc sa nu le ascult.

Cu ceva timp in urma, intr-o noapte furtunoasa, am fost impulsionat de Duhul Sfant sa merg destul de departe la casa unei familii in varsta si sa ma rog acolo. Atat de imperativa a fost chemarea incat am inhamat calul si am mers la locul respectiv. Cand am ajuns, am legat animalul sub un sopron si am intrat in casa neobservat, pe o usa care fusese lasata deschisa. Acolo, asezandu-ma pe genunchi, am adus inaintea lui Dumnezeu cu voce tare cererea mea de protectie asupra celor ce ocupau locuinta, dupa care am plecat acasa.

Cateva luni mai tarziu vizitam unele dintre cele mai importante inchisori din Canada si, mergand printre prizonieri, am fost tras deoparte de unul dintre ei care pretindea ca ma cunoaste. Nu aveam nici o amintire a condamnatului si am fost sincer surprins cand acesta a continuat: "Iti aduci aminte cand intr-o noapte ai fost intr-o casa si te-ai rugat acolo pe intuneric pentru ocupantii ei?"

I-am spus ca mi-amintesc si l-am întrebat cum de stie despre aceasta. El a raspuns: "Venisem acolo sa fur o suma de bani pe care stiam ca o are batranul. Cand ai intrat in curte am crezut ca esti el si am vrut sa te omor in timp ce-ti legai calul. Am inteles insa cand vorbeai cu calul tau ca esti un strain. Te-am urmat in casa si ti-am auzit rugaciunea. Te-ai rugat lui Dumnezeu sa-i protejeze pe batrani de orice fel de violenta, in special de crima si daca e vreo mana ridicata sa-i loveasca acea mana sa paralizeze."

Apoi prizonierul a aratat catre mana sa dreapta care atarna fara viata pe langa el spunand: "Vezi aceasta mana? A fost paralizata pe loc si niciodata n-am mai putut-o misca. Am parasit locul fara sa le fac vreun rau oamenilor acelora - acum sunt aici din pricina unor talharii de mai tarziu.""

Thanks to WITandWISDOM(tm) - December 13, 1999
Ce minunat Dumnezeu avem!
Adăugat în 07/01/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1765
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni