Lectii
Autor: Stefan Ivan  |  Album: Diverse  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de stefanivan in 12/11/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

"Uitati-va la pasarile cerului"(Matei 6:26), spune Domnul Isus.Ele nu fac ulcer, nici hipertensiune,nici macar colici. Dar sunt hranite de mana lui Dumnezeu. Isus ne-a atras atentia ca ori de cate ori vedem o pasare care ciuguleste niste seminte,nu privim la ceva intamplator,ci la Dumnezeu care este la lucru. O pasare care mananca este un lucru atat de obisnuit,incat de regula nici nu-l observam. Dar nu este un accident faptul ca mancarea este disponibila. De fiecare data cand te trezesti si iei micul dejun ,sau cand te asezi sa servesti cina si te bucuri de o masa,acestea nu sunt lucruri intamplatoare. Ele sunt biletele de dragoste pe care Tatal ceresc le presara peste intreaga creatie in speranta ca cineva le va citi. A fost o vreme in care erai singur si Dumnezeu ti-a trimis un prieten? Ai avut nevoie de intelepciune si indrumare si acestea au venit sub forma unei carti,casete,mesaj, sau a unor cuvinte intelepte spuse la momentul potrivit? Ai fost ispitit,dar ai simtit ca ceva te retine,ti-ai venit in simtiri si te-ai retras din ceva ce era deosebit de distructiv? Toate acestea sunt firimituri pe care Domnul le-a presarat pe cararea ta, ca tu sa le iei in seama sa te opresti din alergarea ta si sa-I dai slava Lui!

Tocmai trec printr-o incercare...cea mai grea din viata mea de pana acum...dar am observat un lucru: in fiecare zi,inclusiv seara imi canta o pasare la geam. Nu mi-a mai fost dat sa aud pasari cantand seara,dar stiu ca in momentele astea Dumnezeu mi-a trimis aceasta pasare cu un scop: scopul de a-mi spune ca El ma iubeste si ca El este la carma vietii mele.

"Dupa ploaie si furtuna va veni o zi mai buna,soarele va straluci mai luminos"...
Adăugat în 12/11/2011 de gatuxa
Domnul să vă răsplătească!
Fiți binecuvântat!
Adăugat în 12/11/2011 de cost_ana
un minunat îndemn la trăirea prin credinţă
o adevărată descoperire...nu am mai auzit un asemenea îndemn până acum constând în comparaţia păsările, seminţele, firimiturile
fiţi binecuvântat
Adăugat în 12/11/2011 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1056
  • Comentarii: 3
Opțiuni