BUNA DIMINEATA
Autor: ALINA  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de gatuxa in 25/10/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

M-am trezit intr-o dimineata,mi-am baut cafeaua si am dat fuga la cutia de scrisori.Asteptam parca ceva.

 Fusesem foarte tulburata cu o seara inainte,plansesem,nu-mi gaseam locul,inima imi era grea,nu reuseam sa ma adun.

Bag mana in cutia de scrisori si dau de o hartie.Inima incepe sa-mi tresara pentru ca nu recunosc scrisul,un scris ordonat si extrem de frumos.Ajung in casa si-o deschid cu mana tremuranda.Tot nu recunosc scrisul insa reusesc sa ma adun cu greu si recunosc mesajul:

                                        BUNA DIMINEATA

 

                      Eu sunt DUMNEZEU!!!

               Astzi Ma voi ingriji de toate problemele tale.Te rog aminteste-ti ca nu NU am nevoie de ajutorul tau.Daca cel rau iti trimite o situatie in care nu te poti descurca nu fi ispitit s-o rezolvi tu insuti,schimba-i adresa si trimite-o in cutia de scrisori a Domnului Isus!!! Daca e o probleme pe care poti sa o rezolvi te rog consulta-Ma.Pentru ca Eu nu dorm si nici nu atipesc nu este nevoie ca tu sa nu dormi noaptea.Odihneste-te copilul Meu.Daca ai nevoie de min Eu ma aflu la distanta de doar o rugaciune.Sunt aici pentru tine. 

                                        

                       Cu drag Dumnezeu!!!

o ce minunata scrisoare. Nu stiam de ce imi venea in dimineata asta sa scriu la multe persoane, frati si surori de pe ,,Resurse" buna dimineata. Fii binecuvintata si Domnul fie cu tine in fiecare zi pentru ati spune ,,Buna Dimineata"
la fel iti spun si eu-BUNA DIMINEATA tie, echipei de la Resurse(fara de care nu am putea face acest lucru) si tuturor fratilor si surorilor
Adăugat în 26/10/2011 de 1954adina.9mai
da asa este Domnul este atat de aproape bine spus doar la o rugaciune distanta fii binecuvantata
Adăugat în 31/10/2011 de floridinmaracineni
mi se spune ca comentariul nu este vizibil dar eu il vad...
Adăugat în 01/11/2011 de gatuxa
daţi click pe ARATA
Adăugat în 01/11/2011 de floridinmaracineni
chiar dacă îţi apare pagina albă şi scrie că pagina nu a fost găsită, nu te preocupa, pui săgeata din nou pe ,,text" rulezi până la devoţionale de exmp. şi dai clic şi atunci vei vedea la ce ai postat că mesajele sânt vizibile, doar dacă dai clic la activează. Dacă nu vrei să-l faci public, nu activa.
fii binecuvântată

ps. voiam să te întreb unde anume eşti în Italia? eu sânt în Firenze( acest mesaj de exmplu nu e nevoie să-l activezi, activându-l îl faci public, deci...)
Adăugat în 02/11/2011 de 1954adina.9mai
Sunt in bolonia...sincera sa fiu habar nu am ce distanta este intre firenze si bolonia...sunt aici numai de o luna...am traita pana acum o luna timp de 5 ani in portugalia...
Adăugat în 02/11/2011 de gatuxa
Statistici
  • Vizualizări: 4624
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 6
  • Fără diacritice
Opțiuni
De același autor
Din același album
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”