Vine Apocalipsa ?
Autor: Daniel Rozini  |  Album: Dialog in empireu  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de danro85 in 28/09/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

 

Geneza 1:1 -La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pământul.

Deuteronomul 10:14 -Iată, ale Domnului Dumnezeului tău sunt cerurile şi cerurile cerurilor, pământul şi tot ce cuprinde el.   

Psalmii 46:2 -De aceea nu ne temem, chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor.                                                                                 

 Luca 21:11 -Pe alocuri vor fi mari cutremure de pământ, foamete şi ciume; vor fi arătări înspăimântătoare şi semne mari în cer.                                                                                             

Iov 26:7- El întinde miazănoaptea asupra golului, şi spânzură pământul pe      nimic.                                                                                                               

Apocalipsa 24:3 -Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

 

In ultima perioada sa speculat mai mult ca oricand fel de fel de scenarii apocaliptice. Diversi '' profeti " si oameni de stiinta facand declaratii care au indus multa lume in panica si au creat o stare de neliniste unei parti a populatiei ( mai credula ).Sa spus de diverse calamitati ucigatoare care vor venii, de meteoriti care vor cadea pe pamant si fel de fel de scenarii.Pentru toti acestia am o singura intrebare : Credeti ca se misca un singur fir de praf in univers fara sa stie Dumnezeu ? Raspunsul este NU. Dumnezeu este un Dumnezeu al perfectiunii si toate stelele indiferent de marimea lor fie ca sunt minuscule sau mai mari decat planeta noastra sunt puse intr-o miscare perfecta in cadrul intregului univers.Dumezeu a creat totul , nu a aparut nimic din haos , nu a evoluat nimic ci toate sunt la fel ca in prima secunda cand au iesit la iveala din mana Marelui arhitect.De asemeni orice om de stiinta crestin sau ateu care spune adevarul si care este bineinteles intreg la minte va spune ca , cutremurele nu se pot prezice, asa ca atunci cand apare dineva sa prezica un cutremur va dau un sfat : nu dati doi bani pe vorbele lui.Si aceste speculatii cu scenarii apocaliptice sunt mijloace perfecte ale celui rau de a i-i tine pe oameni cu mintea ocupata si terorizati de frica mortii spre a i-i impiedica sa vina la adevarata viata, la Dumnezeul care a fost coborat pe pamant . la Isus Hristos.Si oricum in Biblie se spune clar ca clipa sfarsitului nu o stie decat TATAL asa ca noi ca, crestini pe cine credem pe cuvant pe Dumnezeu sau pe oameni ?In final vreau sa spun ca orice ar venii asupra pamantului noi sa avem siguranta ca avem in cer un Tata , avem la Tatal un mijlocitor pe Isus Hristoe si avem in noi un Indrumator pe Duhul Sfant si acestia trei sunt un SINGUR Dumnezeu !

 

AMIN !

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1214
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Gramatical 1
  • Dannyelle  "s-a speculat" nu "sa speculat"; "Hristos" nu "Hristoe"

    Gramatical 0 1
  • Diacritice 1
  • Dannyelle  lipsă diacritice

    Diacritice 0 1
  • Conținut 1
  • Dannyelle  greşeli tehnoredactare, nu se lasă spaţiu înaintea semnelor de punctuaţie

    Conținut 0 1
Opțiuni