Grozav lucru este sa cazi in mainile Dumnezeului celui viu! ( Evrei 10:31)
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de nina_oly in 31/05/2011
    12345678910 0/10 X

"Grozav lucru este sa cazi in mainile Dumnezeului celui viu!" - Versetul acesta analizeaza pe cei care pacatuiesc cu voia. Cine efectueaza acest pas calca in picioare pe Fiul lui Dumnezeu  si Duhul harului ignorand sangele varsat de Domnul nostru, punandu-l alaturi de orice sange al animalelor varsat in vechime, iar jertfele pe care le aduc evreii si azi nu mai au nici o valoare. Ceea ce mai ramane in astfel de situatii este mania lui Dumnezeu care va judeca aspru pe cei care au nedreptatit pe Fiul Sau.

De aceasta va avea parte toti care nu vor sa primeasca harul lui Dumnezeu care este intemeiat pe jertfa de mantuire a lui Isus si toti care se impotrivesc alipindu-se de cei care-L rastignesc pe Hristos. Acum cand citesti aceste randuri, mai ai ocazia sa scapi de mania lui Dumnezeu. Vino cu pocainta la El, recunoaste-ti toate pacatele si vei primi iertare si pace.

Gandeste-te bine la versetul acesta:"Grozav lucru este sa cazi in mainile Dumnezeului celui viu." Te rog cu staruinta nu mai zabovi. Zabava inseamna nechibzuinta. Fiecare clipa este de pret. Nu stii clipa cand ai putea fi secerat de moarte si trimis in locul unde nu vei avea nici o raza,nici cea mai slaba licarire de nadejde, in locul de intuneric, nenorocire si zbuciumare vesnica.

Vino asa cum esti la Isus care sta cu bratele si inima plina de dragoste, gata sa te primeasca, sa te adaposteasca, sa te mantuiasca sa te binecuvanteze potrivit cu dragostea Sa si cu pretul desavarsit al Numelui si jertfei Sale.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3135
  • Export PDF: 7
Opțiuni