Calea înspre Isus
Autor: Melania L.  |  Album: Devoționale  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de melaburzo in 10/03/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Trăim vremea când lucrurile se îndreaptã tot mai mult înspre dezastru, lumea este tot mai agitată sorbind din paharul desertăciunii, străzile poluate cu atâta mizerie încearcă să ne păteze mintea și consșiința, îngreunându-ne mersul. Prea greu obții zâmbetul de pe fața cuiva. Haideți să ne oprim din mersul nostru, să dăruim o fărâmă de speranță acestor oameni care au nevoie de o mână prietenoasă, care să-i conducă, să le arate direcția, drumul spre calea păcii, a curăției, și a bucuriei.

Fiecare clipă ce trece ne apropie tot mai mult de întâlnirea cu Creatorul nostru. Vor fi mulți cei ce-si vor pleca capul rusinati inaintea Lui, în aceea zi, pentru că nu și-au făcut timp și nu au fost interesați să-L cunoască pe El. Le aud vocea și strigătul disperat după ajutor și nu pot sta pasivă la situația aceasta. Aud strigătul copiilor orfani după nevoia de afecțiune, a adolescentului care are nevoie de acceptare și de iubire necondiționată, văd omul mai înaintat în vârstă care are nevoie de sprijin. Noi cei răscumpărați putem fi șansa lor. Haideți să le arătăm Calea spre împlinire, pace, bucurie și viată veșnică.

Copyright Melania Leinfellner

Amin, aşa să ne ajute Domnul! fiţi binecuvântată pentru acest îndemn, harul şi pacea Domnului!
Adăugat în 08/02/2012 de floridinmaracineni
M a bucur ca v-a fost de folos! Domnul sa va binecuvanteze!
Adăugat în 26/10/2012 de melaburzo
Pace, de ce nu dati pe vizibil mesajele de la cititori?
Adăugat în 30/06/2014 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1462
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.