Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

viitorul meu ...!
Autor: dariam  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de dariam in 11/05/2010
    12345678910 0/10 X

"Acum, Doamne, ce mai pot nadajdui eu? În Tine îmi este nadejdea.”!! Psalmul 39: 7

Cum poti fi sigur de viitorul tau?

Daca l-ai acceptat pe Domnul Isus ca Mîntuitor personal, atunci ai o nadejde bazata pe Dumnezeu. Si stii ceva? Nu exista nimic mai puternic, mai adevarat, mai sigur si mai demn de încredere decît El, Domnul nostru!

Dar cum poti face ca aceasta siguranta sa se aplice si vietii tale?

Nadejdea devine reala prin Scriptura. Daca vrei sa-ti întaresti nadejdea, atunci studiaza Biblia. Psalmistul declara:„Eu nădăjduiesc în Domnul” (Psalmul 130: 5)! Dumnezeu, care nu minte niciodata ne-a oferit o garantie, o promisiune sigura prin Cuvîntul Sau, care ne asigura ca avem un viitor si o nadejde.

Nadejdea e reala si prin învierea Domnului Isus. Pentru ca El traieste si noi vom trai. Pentru ca El a învins pacatul, mormîntul, moartea si iadul si noi sîntem învingatori prin puterea Lui (Romani 8: 37).

Nadejdea e reala prin credinta. Speranta si credinta sînt inseparabile. Credinta e radacina, iar nadejdea e fructul. Credinta da nadejde! „Caci noi, prin Duhul, asteptam prin credinta nadejdea neprihanirii.” Galateni 5: 5

ÎNVATA SA AI O NADEJDE VIE PRIN CITIREA CUVÎNTULUI LUI DUMNEZEU.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1109
  • Export PDF: 3
Opțiuni