Dumnezeu este dragoste!
Autor: kis  |  Album: -  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de SAMICHIS in 28/04/2010
    12345678910 0/10 X

                                                                  Dumnezeu este dragoste !

Dintre toate religiile doar Crestinismul este religia Dragostei pentru ca ,,Dumnezeu este Dragoste,,(1Ioan4:16), dar este o Dragoste care este mai presus de intelepciunea umana.

  Domnul Isus  a fost intrebat care este cea mai mare porunca din Legea lui Dumnezeu,si raspunsul a fost:,,sa iubesti pe Domnul Dumnezeu cu toata inima ta ,cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau,, altfel spus:Sa iubesti Dragostea!

   In 2 cor5:21 Ap. Pavel spune,,Pe Cel care n-a cunoscut niciun pacat, L-a facut pacat pentru noi ca noi sa fim neprihanirea lui Dumnezeu in El,,

Daca dovada dragostei lui Dumnezeu pentru noi este Jertfa Fiului Sau atunci dovada dragostei noastre pentru El trebuie sa fie cunoasterea si implinirea poruncilor Lui:(ioan 14:21),,cine are poruncile mele si le pazeste ,acela ma iubeste,,.

  Intalnirea personala cu Hristos te face sa-ti vezi starea de pacat ,si este imposibil sa nu doresti partasia cu El  ca sa-ti schimbe viata si automat viata vesnica iti va fi o prioritate:

,,ce ar folosi unui om sa cagtige toata lumea,daca si-ar pierde sufletul sau ce ar da un om in schimb pentru sufletul sau?,,

   Jertfa de pe Cruce a lui Hristos este simbolul biruintei asupra mortii.Prin Cruce care odinioara era blestem astazi este binecuvantare prin invierea S-a glorioasa devenind temelia credintei noastre. Pentru toti cei ce vor crede intr-un Hristos viu ,moartea  nu va mai fi o taina ,o tragedie ci o poarta pentru a ajunge in prezenta Dragostei lui Hristos in viata eterna.

   Se cuvine sa-i multumim pentru harul pe care-l avem de a avea libertate sa credem toate acestea ca odata sa ne intalnim cu Hristos in viata vesnica!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1998
  • Export PDF: 5
Opțiuni