Drepturi furate
Autor: Adrian  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de asd1982 in 12/02/2010
    12345678910 0/10 X

Dumnezeu a creat omul si i-a dat drepturi. Dreptul la viata, fericire, munca, credinta. Omul a primit pamnatul cu tot ceea ce contine in stapanire. Orice om se nastea avea partea lui garantata pe care putea sa isi traiasca viata fara sa plateasca pentru el. Nimeni nu putea sa se faca stapan pe pamant si sa pretinda ceva pentru el. Pamantul a fost creat de Dumnezeu si nu a fost dat unei persoane anume.

Omul a fost creat si cu necesitatea de a munci. Si la inceput a si primit de lucru. Sa faca tot pamantul edenic. Munca era o placere si nu implica rasplata baneasca. Ea inobileaza omul si il face sanatos. Un om care nu munceste nu are o viata sanatoasa.

Omul a fost constientizat de existenta Creatorului si i s-a cerut ascultare. Avea in el capacitatea inchinarii, de aceea si acum in timpul stiintei ca sa zic asa omul simte nevoia inchinarii la ceva superior lui. Asa a fost creat si nu poate schimba asta.

Toate acestea pe scurt duceau la fericirea omului.

Ce s-a intamplat. A venit satan (stim cine, ce si cum) si a furat omului toate aceste drepturi. L-a instrainat pe om de Dumnezeu si astfel omul l-a ascultat pe el. A devenit lacom si egoist. Astfel s-au creat primele sisteme diavolesti de organizare a omenirii. Stim cu toti istoria cat ne intereseaza si nu intru in detalii.

Ma rezum acum la prezent. Daca ne uitam in jurul nostru numai, o sa constientizam ca suntem inconjurati de nefericire. Omul este robul lui satan. Satan a creat un sistem de organizare format din trei elemente majore: religie, politica si comert. Prin astea omul este tinut strain de dumnezeu. Dreptul la viata vesnica ii este furat prin furtul dreptului la munca decenta. Omul nu mai lucreaza din placere ci pentru a traii. Traiul este nesanatos din toate punctele de vedere: mancarea nesanatoasa, stresul, lipsa locuintei furate de acesti nonorociti. Omul prin nastere nu mai are parte la pamantul lui Dumnezeu. Trebuie sa il cumpere de la oameni (in principiu asa zisul stat).

Acum ce se intampla? Putem zice ca unii muncesc si au satisfactia profesionala (prea putini); si am putea zice ca sunt fericii. Dar nu este asa. Satan a pregatit si pentru ei ceva: boala, accidente etc... .

Deci oricum ai zice omul nu este fericit.


Acum, cum lucreaza cele trei elemente? Politicul fura dreptul omului la viata sanatoasa si fericita folosindu-se de religie pentru aceasta. Religia motiveaza ca ei sunt pusi de Dumnezeu ( in realitate sunt pusi de satan) si noi trebuie sa ii ascultam. Daca e razboi, oamenii sunt trimisi la lupta cu crucea, luna etc in frunte si vor fi "mantuiti". Comertul suge efectiv munca omului. Tot ce castiga trebuie sa le dea lor in schimbul unor servicii etc.. pentru care ei nu lucreaza nimic.


Acestea fiind spuse cred ca fiecare poate trage concluzia ca lumea aceasta e instrainata complet de Dumnezeu si ca nimic nu poate fi schimbat. Schimbari de guverne nu ar aduce nimic bun si de aceea crestinul trebuie sa isi puna speranta in Imparatia care o cerem in "Tatal nostru" sa vina. Fie ca e sarac, bogat, bolnav etc.. sa traiasca credincios pana la sfarsit si va redobandi ceea ce SATAN A FURAT.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1334
  • Export PDF: 3
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.