SANATATE !
Autor: Marcel Dumitru  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ionelmarcel in 29/07/2022
    12345678910 9/10 X
Media 9 din 1 vot

SANATATE!

Ne-am umplut corpurile cu substante chimice, toxice. Faptul ca ne imbolnavim nu este de mirare, e doar o consecinta.

 Organismul nostru a fost creat de Dumnerzeu cu inteligenta. Recunoaste, de exemplu, daca o molecula de calciu este naturala sau sintetica.

Am incercat sa ne facem viata mai usoara apeland la diferite substante chimice, dar care, mai tarziu, s-a dovedit ca fac mai mult rau. :

- colorantii alimentari - dau culoare frumoasa produselor, dar sunt toxici

- potentiatorii de gust - dau un gust bunm dar distrug sistemul nervos si predispun la ingrasare

- pesticide, ierbicide, ingrasaminte - ajuta la cresterea recoltelor, dar provoaca cancer 

- banalul aluminiu este in aceeasi situatie

- etc.

Aluminiul nu se gaseste in mod natural in corpul uman, de aceea orice cantitate, fie ea si infinitezimala, reprezinta o intruziune in organism.

Aluminiul poate cauza multe boli, de la Alzheimer, autism, cancer de san, osteoporoza, alergii si inflamatii la toate nivelurile, dermatita, astm, fibroza pulmonara, scleroza amiotrofica, encefalopatii, boala Parkinson, insuficienta hepatica si renala, intoleranta la glucoza, la gluten, etc.

Stiind toate acestea, nici nu pot sa ma uit cu cata lejeritate chefi-bucatari celebri autohtoni sau de talie mondiala, utilizeaza folia de aluminiu, invatandu-i si pe altii ca aceasta este indispensabila la gatit.

Ei bine, nu este indispensabila. Utilizarea foliei de aluminiu la gatit este chiar foarte nociva. Dar nu numai aluminiul din folia de gatit ne ataca sanatatea, ci si cel din cutiile de aluminiu pentru conserve si bauturi diverse, deodorantele, adjuvantii unor produse injectabile, unele alimente, unele dulciuri, unele medicamente, tigarile, etc.

La fel cum putem trai fara Aluminiu am putea trai si fara restul substantelor chimice.

Este adevarat ca ar necesita mai mult efort din partea noastra, dar ar fi mult mai inteligent pe termen lung.

Atentie la mercur! De unde atata mercur?

Corpurile noastre sunt efectiv imbacsite de substante chimice, toxice, care ne perturba sanatatea. Faptul ca ne imbolnavim nu este nicio mirare, este doar o consecinta!

 

Ce este de facut?

- In primul rand sa cunoastem, sa recunoastem si sa ne informam corect despre potentialul nociv al substantelor chimice asupra sanatatii noastre.

- Apoi, sa incercam sa limitam cat mai mult utilizarea acestora in orice directie a vietii noastre cotidiene. Sa citim de 2 ori ambalajele si sa ne gandim de 2 ori atunci cand utilizam o anumita substanta.

- Si nu in ultimul rand, sa folosim antidoturi cu rol detoxifiant:

- Schema naturala cu efect detoxifiant - detoxifica organismul si optimizeaza procesele de metabolizare ale ficatului

    - administrarea de SILICIU - indeparteaza aluminiul si metale grele, le transforma in compusi mai inofensiv, ca mai apoi sa fie eliminati din organism.

Sanatate!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 223
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni