Atunci cand..
Autor: B.Florin  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de FlorinBerghe in 25/02/2022
    12345678910 0/10 X

Atunci cand…

 

Atunci cand Il alegi pe Dumnezeu ca Domn, Stapan, Mantuitor in viata ta o sa ti se intample o gramada de lucruri, eu o sa mentionez doar cateva prin harul Domnului

1)      O sa pierzi lucruri( Filipeni 3:7,8, 9)lucruri care odata iti aduceau fericire temporara insa nu liniste in suflet, lucruri care iti dadeau elan poate pe moment insa nu pace, Isus a spus in( Ioan 14:27) “Va las pace, va dau Pacea Mea. Nu v-o dau asa cum o da lumea…”

2)      Trecutul este sters In psalmul 103 in prima parte a versetului 3 Cuvantul Domnului spune “El iti iarta toate faradelegile tale” pur si simplu devii o faptura noua in Hristos, cel care e viu in vecii vecilor si a carui nume este cel mai frumos nume , in numele Lui Isus se pleaca orice genunchi al celor din ceruri, de pe pamant si de sub pamant Filipeni 2:10. Atunci cand trecutul tau este sters nimic nu mai conteaza, pentru ca relatia ta devine relatie personala cu El si in el avem TOTUL, pentru ca a  zis “nicidecum n-am sa te las, cu niciun chip nu te voi parasi Evrei 13:5.

 

3)      Prezentul are contur si devii un om sanatos Atunci cand il alegi pe el devii un om sanatos fizic si spiritual, asta a inteles-o si slabanogul de la scaldatoarea Betesda care la intrebarea( “Vrei sa te faci  sanatos?”Ioan 5:6 )a fost putin nedumerit raspunzand cu totul alceva“n-am pe nimeni sa ma bage in apa versetul 6 ” Ca o scurta paranteza, trebuie sa facem diferenta dintre ceea ce ne intreaba Isus si ceea ce intelegem noi. Isus te intreaba azi si pe tine la fel ca si pe slabanog “Vrei? Vrei sa te faci sanatos?” … dar ai grija unde o sa te gaseasca Isus dupa ceea, pe el l-a gasit in Templu “Dupa aceea Isus l-a gasit in templu”Versetul 14 pe tine unde?

 

4)      Devii un om mantuit  in Tit 2:5 Biblia ne spune “El ne-a mantuit nu pentru faptele facute de noi in neprihanire, ci pentru indurarea Lui, prin spalarea nasterii din nou si prin innoirea facuta de Duhul  Sfantinsa nu trebuie sa uitam ca mantuirea trebuie “dusa la capat cu frica si cu cutremur” Filipeni 2:12

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 312
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni