Un caracter mulțumitor
Autor: Tabita Oprea  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de TabitaAndreea in 24/11/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

„Câte pâini aveţi?”, i-a întrebat Isus. „Șapte”, I-au răspuns ei. Atunci a poruncit norodului să șadă pe pământ, a luat cele șapte pâini și, după ce a mulţumit lui Dumnezeu, le-a frânt și le-a dat ucenicilor Săi ca să le împartă, și ei le-au împărţit norodului. ( Marcu 8:5‭-‬6 )


Nu este fascinant cum Cel ce era una cu Atoatecreatorul și Căruia I Se cuvenea totul n-a frânt pâinile pana nu a mulțumit Tatălui?

Am crescut de mici știind ca trebuie sa mulțumim înainte de masă pentru mâncare, dar Hristos ne învață mai mult decât atât prin acest pasaj. Ne conștientizează ca un caracter mulțumitor nu trebuie etalat doar atunci când avem sau primim ceva maret sau important, ci trebuie sa fie observat în cele mai mici și neînsemnate detalii ale vieții. Cu siguranță Domnul Isus știa ca " cel cu inima mulțumită are un ospăț necurmat"(Proverbe 15:15).

Mai mult decât atât Fiul a cautat întotdeauna proslăvirea Tatălui."Cine aduce mulțumiri ca jertfa acela ma proslăveste" a zis Dumnezeu (Psalmul 50:23).

Deci, cauta sa imprimi ființei tale caracterul mulțumitor al lui Hristos.

"Mulțumiți lui Dumnezeu pentru toate lucrurile", mici sau mari, importante, sau luate de-a gata," căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi"(1 Tesaloniceni 5:18).

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 752
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.