Întoarce-te la Domnul
Autor: Fr.Pop Alexandru  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sergiu44 in 17/02/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Dragul meu, oricine ai fi tu, nu uita că pentru tine și-a dat viața Isus Hristos, acolo sus pe Golgota și a suferit ocara oamenilor nemiloși, nu l-au cruțat până în ultima clipă de viață aici pe pământ. Totul a făcut pentru tine și pentru mântuirea ta, pentru fericirea ta și aici și dincolo în veșnicie.

Lumea nu-ți poate da nimic trainic și nimic de folos, căci tot ce are ea este numai umbră și vis, o deșărtăciune a deșărtăciunilor. Ce poți tu câștiga printr-o pocăință sinceră și curată nu se poate descrie în cuvinte.

Isus a pregătit tuturora celor care îl iubesc, îl ascultă și îl urmează o fericire veșnică alături de toți sfinții Lui acolo sus.

Azi încă este har, încă mai poți profita de acest mijloc de salvare, mâine nu ți se garantează acest lucru, deci caută dragă suflete și profită de acest mare favor care ți se face din partea lui Isus. Nimic nu te poate salva, afară de Isus cel răstignit. EL prin sângele crucii Lui te poate azi curăța de orice păcat și nelegiuire. Nu te îndoi de acest lucru căci și îndoiala este un mare păcat.

Biserica cea vie te cheamă, adunarea te cheamă și lumea te cheamă, tu trebuie să știi care chemare este pentru viața ta și fericirea ta și care este pentru pierzarea ta. Tot ce poate da lumea este egal cu nimic, căci gol ai venit și gol te întorci din ea, nimic nu iei cu tine din toată agoniseala de-o viață întreagă în această lume.

Dar dacă tu te hotărăști să-L urmezi pe Isus și Evanghelia Sa, atunci ai totul și aici și mai ales dincolo. Este adevărat că în ziua de azi al urma pe Isus, înseamnă a te pregăti să înduri multe prigoniri, încercări și suferințe dar noi știm că harul mântuirii ni se dă nu numai să credem ci să și suferim pentru EL(Filipeni 1:29)și că cei evlavioși în orice timp au fost, sunt și vor fi prigoniți(2Timotei 3:12).

Biruința finală însă aduce și o moștenire minunată și veșnică acolo unde alături de Isus și toți sfinții vei trăi mai mult decât fericit.

Dragul meu, îndemnul meu este ca să nu mai amâni întoarcerea la Domnul Isus. Profită de timpul care-l mai ai de trăit aici pe pământ și caută să faci numai voia Domnului Isus chiar dacă pentru acest lucru ar trebui ca să suferi oricât aici pe pământ. Isus a suferit pentru noi moartea pe cruce dar nu sa dat în lături de a face totul pentru mântuirea și salvarea noastră.

Să venim la EL ca drept recunoștință și să facem numai voia Lui de astăzi înainte și nu uita dragă suflete că la dispoziția mântuirii tale nu sunt mai multe zile ci numai una, adică cea de azi.

Domnul să te ajute să poți face acest important pas, pentru mântuirea ta, fericirea ta și aici și dincolo în Paradisul sfânt cu toți sfinții de peste veacuri.

Amin

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 465
  • Export PDF: 1
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni