Apropie-te de Dumnezeu!
Autor: Toda Lorena  |  Album: Relatia ta cu Dumnezeu  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Toda_Lorena16 in 26/12/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Scump cititor, Eu nu sunt decat țărână, dar am ales sa l am ca Cel mai bun prieten pe Isus, si as vrea să-ți spun azi ca e momentul sa te apropii de Dumnezeu, nu ezita, încă mai este timp, nu ți pierde șansa alergand dupa lucruri care vor pieri, nu vezi ca venirea Domnului e mai aproape ca oricand, oare nu ai vrea ca in ziua cand Domnul va veni sa te găsească pregătit/ă? Până cand vrei sa amâni? Privește la oameni din jurul tau! E o alergare continuă, fiecare om alearga spre folosul lui, Dumnezeu te îndeamnă azi la pocăință, nu cauta fericire in lucrurile trecătoare, nu alerga dupa lucrurile pieritoare, la un moment dat toate lucrurile pamantesti vor pieri, iar tu vei ramane cu faptele pe care le-ai facut pentru Dumnezeu. Cereceteaza-te si scoate din viata ta toate lucrurile care nu i sunt pe plac Domnului, fă primul pas spre Dumnezeu si negreșit El va face pași spre tine! Opreste-te o clipa din alergarea ta si îndreaptă-ți pași spre calea Vesniciei, oare inima nu ți spune sa cauti fața Domnului? Oare nu ai vrea ca relatia ta cu Dumnezeu sa fie una strânsă? Daca da, ce mai aștepți? Nu-l lasa pe cel rau sa ți fure timpul nu-l lasa să ti fure dreptul de mântuire nu l lasa sa te înșele, Atâta timp cat tu ai ceva ce apartine celui rau in viata ta atata timp cat faci lucruri, gandesti lucruri care nu-i sunt pe plac lui Dumnezeu, cel rau te va depărta de mantuire, te va departa de Dumnezeu, Atâta timp cat nu ti curățești inima si mintea nu vei reusi sa înțelegi cu adevărat planul Domnului cu privire la ființa ta! Sa nu ti fie teamă, increde-te in Dumnezeu si nadejdea nu ti va fi zadarnica! Te sfătuiesc sa iei hotărâri noi cu privire la viata ta, si sa te apropii de Dumnezeu acum, poate ai facut promisiuni lui Dumnezeu si nu te-ai tinut de ele, acum e timpul! Apropie-te de Dumnezeu, indreapta-ți atenția spre Cuvântul lui Dumnezeu! Apleacați genunchii in fața Celui ce te-a creat, vorbeste cu El, spune-i tot ce te doare, făl pe Dumnezeu ce-l mai bun prieten al tau! Poate ai avut prieteni care te-au dezamăgit, care te-au lasat cand ai avut nevoie, sa sti ca Dumnezeu nu te va lăsa niciodata, El e neschimbător si bogat in bunatate, e gata sa te asculte, spunei tot ce ai în inima, si calcă pe urmele Sale!
Frumoase și utile sfaturi. Am ținut să te felicit pentru curajul de a le face publice. Sunt cuvinte pline de farmec ce vin dintr-un suflet curat.
Îți doresc binecuvântările bunului Tată și un an plin cu roade bune!
Adăugat în 28/12/2020 de lorena97
Statistici
  • Vizualizări: 264
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Isaia 58:11 Domnul te va călăuzi neîncetat, îţi va sătura sufletul chiar în locuri fără apă şi va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă.