Când anii încă trec...
Autor: Cosmina J.  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cosmina_elena in 19/12/2019
    12345678910 0/10 X

A mai trecut un an... Dumnezeu s-a îndurat de noi încă un an. Un an în care am avut nenumărate șanse să ne pocăim și să ne întoarcem la Dumnezeu. Un an în care unii s-au apropiat de Dumnezeu, iar alții s-au îndepărtat. Dar totuși un an bun, aș spune eu, un an în care încă pacea a dăinuit pe pămant, oamenii încă au ajutat pe cei săraci, iar săracii înca L-au primit pe Dumnezeu în inimile lor. Un an plin de reușite, facultăți absolvite, angajări, împliniri, nașteri dar și pierderi.
Și totuși, dacă tragem linie, ce am facut noi pentru Dumnezeu? Și câte nu a făcut Dumnezeu pentru noi? Sunt sigură că dacă adunăm și scădem ne dă cu minus... De câte ori anul acesta nu ne-am simțit singuri, apăsați, fără speranță? Dar, în același timp, de câte ori nu am simțit dragostea lui Dumnezeu in viețile noastre, mai mare decât orice, mai mare decât orice încercare, orice întristare, orice eșec neașteptat.
Dacă ne gândim la anii ce au trecut ne dăm seama că trec prea repede, prea ușor, parcă cineva ne fură timpul, iar timpul ne fură pe noi. Ne fură părtășia cu Dumnezeu, dragostea pentru oameni, faptele bune pentru că "nu este timp" și uite așa timpul devine un hoț fără să ne dăm seama, nu din cauză că "nu este" ci din cauză că asta credem noi. Timp este... încă este timp să admirăm soarele în toată frumusețea lui, să mirosim o floare, să privim un apus și un răsărit în dimineți liniștite. Avem timp de toate pentru că Dumnezeu încă iși arată dragostea Lui față de noi. Nu știm câtă vreme ne-a mai rămas și dacă vom mai fi aici în anul care vine, ziua de mâine nu ne este promisă, dar dacă vom fi și încă vom avea șansa ca la sfarșitul unei zile să ne odihnim inima în Hristos, dacă vom face din El un loc de refugiu, vom birui toate necazurile și prin încercări vom trece cu ochii închiși, însă prin viață cu ochii larg deschiși pentru că viața în Hristos trebuie trăită impecabil, fără vreo pânză pe ochi.
Așadar, dacă anul acesta a fost un an trist pentru tine, un an sărac în bogății sufletești, dacă ai șansa, fă ca anul ce urmează să fie un an plin de dragoste din Dumnezeu, un an în care să faci din Hristos un Prieten pentru că la sfârșitul fiecărei zile dacă nu îl ai pe El, te vei simți singur si gol... intr-o lume și mai goala. Fă asta, cât încă trec anii.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 543
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni