Se caută un om!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 09/08/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Poporul din ţară se dedă la silnicie, fură, asupreşte pe cel nenorocit şi pe cel lipsit, calcă în picioare pe străin împotriva oricărei dreptăţi! Caut printre ei un om care să înalţe un zid şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru ţară, ca să n-o nimicesc, dar nu găsesc niciunul! Ezechiel 22:29-30 

Se caută un om!  

Se caută un om care să stea în spărtură pentru țară. Se caută un om care să lupte în rugăciune pentru popor. Se caută un om care să nu se lase orbit de lumea aceasta, ci un om care să alerge tot mai mult spre Dumnezeu, un om care să cunoască Cuvântul și care să umble în adevăr, în frică și temere de Dumnezeu.  

Se caută un om!

 Frate drag, nu ai vrea să fii tu acel om care să lupți și să fii în spărtură pentru ai tăi? Care să stai în rugăciune și să mijlocești pentru tot ceea ce se întâmplă în țară și în jurul tău?  

Soră dragă, nu ai vrea să fii tu acel om care să mergi cu credință deplină înaintea lui Dumnezeu și să strigi către El, să fii un sprijin pentru cel care a obosit, a căzut sau poate s-a pierdut pe cale?  

Tânăr sau tânără, nu ai vrea să ieși din mersul stricăcios al lumii și să te păstrez curat/curată pentru Dumnezeu? Nu ai vrea să fii la dispozitia lui Dumnezeu și El să lucreze cu putere prin tine si planul Său să se ducă la îndeplinire prin viața ta?  

Se caută un om!  

Mulți sunt cuprinși de valul lumii, nu mai păzesc poruncile Domnului, minciuna si înșelăciune se măresc. Unde sunt acei oameni care aleg sa îsi trăiască viața în neprihănire? Acei oameni care luptă  pentru adevăr, care merg chiar și la moarte pentru credință, acei oameni care rămân tari in Domnul și nu dau ‘napoi?

Se caută oameni! Oameni cu o inimă zdrobită pentru cei pierduți, oameni curați prin care Dumnezeu să Își descopere planul de lucrare, cuvântul Său, oameni care să mijlocească, oameni luptători și războinici în luptă!  

Poate spui că tu nu ești acel om, ca ești slab și neputincios…dar frate și soră dragă, Dumnezeu este cel care formează, dă putere și echipează!  

Dumnezeu întărește, Dumnezeu Își armează luptătorii, Dumnezeu le dă puterea și curajul care au nevoie, El, Creatorul si Dumnezeul nostru! Lasă-te la dispoziția Lui și format de El, El te va echipa și va face din tine un lucrător după voia Sa, un lucrător destoinic și puternic în lucrare.  Aduți aminte de biruința și lucrarea minunată care Dumnezeu a făcut prin Ghedeon, cum îngerul Domnului i s-a arătat și i-a zis „Domnul este cu tine, viteazule”. Ghedeon nu vedea cu ce putea să biruiască el, dar Dumnezeu a spus ca va fi cu el și va da biruință, și așa a fost.

Dacă simți că Dumnezeu te cheamă la o lucrare, nu iți fie teamă, mergi înaintea Lui și cere să îți arate ce trebuie sa faci, stai în rugăciune și așteaptă răspunsul si ajutorul Său. Astfel, Numele Lui să fie slăvit și glorificat prin lucrarea la care ai fost chemat.

 https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2018/08/03/se-cauta-un-om/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1093
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni