Haideți să fim lumină între cei din vremea noastră!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 16/06/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Fii tare, fii tare în credință și înaintează plin de curaj! Nu ceda, nu da ‘napoi, înaintează încrezător în marea putere a lui Dumnezeu!

Ai ales sa îL urmezi pe Hristos toată viața? Dacă răspunsul este un „Da”, mergi înainte și fii deplin convins că Dumnezeu va împlini ceea ce a spus, El nu ne minte!

Am citit zilele acestea despre Noe, ce om credincios! Dumnezeu i-a spus să facă o corabie pentru marele potop care urma să fie, si așa a făcut! Acest om era unul neprihănit și fără pată între cei din vremea lui, Noe umbla cu Dumnezeu (Genesa 6:9); astfel a căpătat milă și a fost salvat împreună cu casa lui de apele potopului care au venit pe pământ.

Da, Noe a fost un om neprihănit și fără pată între cei din vremea lui, chiar dacă cei din jur urmau alte căi, Noe a rămas credincios Lui și a umblat cu Dumnezeu!

Privesc în jurul meu, sunt mulți care știu de Dumnezeu, sunt oameni care cred că există ceva mai mult, însă…nu îL urmează, și alții nici nu pun prea mult efort în aL căuta.
Mă gândesc uneori, cum să fii tare în credință, cum să rămâi tare în Dumnezeu în astfel de anturaje? Cum să fii plin de credință când cei din jur te descurajează la aceasta? Cum să te străduiești să împlinești și să păzești poruncile Domnului când cei din jurul tău trăiesc în nepăsare, în poftele lor? Cum să fii un om neprihănit și fără pată în astfel de anturaje și situații?

Noe este un exemplu! Noe umbla cu Dumnezeu, el era un om neprihănit și fără pată între cei din vremea lui, Noe a ascultat de Dumnezeu și s-a încrezut în El!

Provocarea mea este, haideți sa fim oameni neprihăniți și fără pată între cei din vremea noastră, haideți să umblăm cu Dumnezeu și să rămânem tari în credință, haideți să ne încredem în Dumnezeul nostru și să facem diferența, chiar dacă uneori sunt atâtea presiuni în jur, haideți să împlinim hotărârea care am luat de a-L urma pe Hristos toată viața, să nu dăm  ‘napoi, haideți să păzim și să împlinim poruncile Domnului, haideți să ne luptăm lupta cea bună și să păstrăm credința și un cuget curat, haideți să fim lumina și sarea pământului!

Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Şi oamenii n-aprind lumina ca s-o pună sub obroc, ci o pun în sfeşnic şi luminează tuturor celor din casă. Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri. Matei 5:14-16

 

https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2018/06/09/haideti-sa-fim-lumina-in-vremea-noastra/

AMIN! Aşa să ne ajute Dumnezeu, Mulţumiri de zidire.
Adăugat în 17/06/2018 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 757
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni