"Suntem săraci!"
Autor: Beni Isac  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de beni_isac in 15/12/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

    "Suntem săraci!"

    Suntem săraci pentru că ne încredem prea mult în noi. L-am substituit pe Duhului Sfânt cu abilitatea umană. Avem bisericile noastre, planurile noastre, cântările noastre și predicile noastre. Și pentru că sunt ale noastre, nu mai sunt ale Lui. Tocita introducere “Domnul mi-a pus pe inimă”, înseamnă de cele mai multe ori “ascultați ce mi-a mai trecut prin cap”. De unde știu asta? Din continuarea a ce urmează după “Domnul mi-a pus pe inimă”. Când Domnul vorbește, El nu “bate apa-n piuă”, iar gândurile Lui nu plictisește oamenii, ci-i trezește!

    Suntem săraci tocmai pentru că ne credem bogați. Trăim într-un paradis al proștilor. Suntem bogați (n-am avut niciodată atâta tehnologie și confort), dar niciodată n-am fost atât de săraci (lipsiți de putere). Ironia este că în timp ce noi ne credem avuți,  cuvintele prin care Domnul ne face portretul sunt: “ticăloși, nenorociți, săraci, orbi şi goi”. Suntem săraci, dar ce ne sărăcește și mai mult este lauda cu presupusa bogăție.

    Suntem săraci pentru că nu cerem bogăția Domnului. Preferăm să trăim ca  cerșetorii, timp în care avem statut de prinți. Magazinul Lui este deschis și azi, iar sfatul Lui este același: “Te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur curăţit prin foc, haine albe și doctorie pentru ochi”. Abia când vom asculta sfatul Lui vom deveni bogați!  De ce să nu-l ascultăm începând de acum?

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 611
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni