Sfaturi sfinte pentru o nouă surioară
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 28/10/2016
    12345678910 0/10 X

Suflet frumos, mă bucur așa mult pentru tine! Mă bucur cel mai mult de acest pas al tău, deoarece e cel mai important pas spre veșnicie! Mă bucur cel mai mult, cunoscându-ți bucuria și dragostea Lui ce te învăluie în perioada aceasta!

Tu îți imaginezi ce mult se bucură Mirele tău că I-ai spus ”DA” pentru o veșnicie întreagă?! I-ai declarat dragostea ta în fața martorilor văzuți și nevăzuți, I-ai făcut promisiuni veșnice! Ești așa fericită și curată! Ești specială, surioaro. Ești binecuvântată cu o bucurie așa faină și sinceră și molipsitoare și pură și unică șiiiii prețioasă! Păstreaz-o!

Ești nouă, draga mea. Uită-ți trecutul, știind că tu ai murit, iar acum Hristos trăiește în tine. Uită de tine și lasă-L pe Domnul tău să strălucească tot mai mult în trăirea ta, astfel vei fi mai mult decât împlinită. Trupul tău e templul Duhului Sfânt, păstrează-l curat, umplându-l cu Duh! Folosește-ți mădularele spre slava Lui, gândește-te mereu cum să o faci și acționează!

Îmbracă-te cu El, îmbracă-te cu armătura Duhului Sfânt și vino în linia întâi! Acolo primești cele mai grele lovituri, dar și cele mai mari victorii! Acolo ai parte de cele mai mari încercări, dar și de cele mai frumoase priveliști spre răsplata ce te așteaptă! Acolo ești cel mai aproape de El, deoarece El e în fruntea oastei! Nu uita niciodată, dar NICIODATĂ, că războiul e al Lui! Se pierd lupte, dar războiul El îl va câștiga, indiferent de cei care se pierd pe drum. Tu nu te pierde!

Lasă-L să se bucure de tine și fă-L mândru pe Tatăl tău! Atunci când tu vei fi sinceră și-I vei spune că tu ești slabă și nu poți fără El, El va fi bucuros să intervină și să-Și facă desăvârșită puterea! Harul Lui îți este îndeajuns, fii mulțumitoare!

Păstrează-ți hainele curate. Nu lăsa nimic din lume să te păteze. Răstignește-ți eul, împreună cu dorințele tale. Lasă să se împlinească dorințele Lui în viața ta și vei vedea că sunt mult mai minunate! Fii unică, diferită! Isus era diferit… ia-L ca exemplu și fii lumină. Iar în perioada aceasta e nevoie să fii lumină chiar și în adunările credincioșilor. Nu te asemăna cu oamenii, aseamănă-te cu Hristos. Nu privi în jur, privește în Biblie. Nu privi în jos, ridică-ți ochii înspre munți, de acolo va veni întotdeauna ajutorul.

Fugi pentru inima ta! Fugi de adunările unde nu este vestit adevărul așa cum este el! Fugi de predicatorii care îndulcesc Cuvântul, făcând pe plac oamenilor de frica lor și nu de frica Domnului! Fugi de pocăiții care nu se mai deosebesc de cei din lume, care iau tot mai mult din obiceiurile, activitățile, vocabularul, îmbrăcămintea lor… Fugi de lucrarea fără puterea Duhului Sfânt, căci ce nu te umple, te golește! Fugi de muzica ce îți gâdile urechile și-ți face pielea de găină, dar nu te schimbă și nu te cercetează prin Duhul Lui! Fugi de tinerii care fac orice numai nu se unesc, ca și apostolii, într-o inimă și un gând ca Duhul să coboare. Te rog, fugi… mai e puțin și vine Tata după noi. Mai e puțin și vom vedea că s-a meritat toată lupta și fuga…

Caută rugăciunea și oameni ai rugăciunii, împreună cu care să mijlocești și să păstrezi legătura cu Cerul! Caută și rămâi lângă oamenii care te îndeamnă să privești la Isus și prin care te îndrăgostești tot mai mult de El! Caută oamenii Lui! Caută-L pe El până și în oameni! În fiecare loc, gând, vis… caută-L, se va lăsa găsit.

Roagă-te pentru cei necredincioși, fii omul pe care Îl caută Domnul să stea în spărtură pentru alții, pentru țară, pentru frați și surori, pentru familie. Rugăciunea ta sinceră mereu va fi ascultată! Crede asta și când Cerul pare tăcut. Doar pare, nu uita.

Te iubesc enorm, de aceea mă rog ca veșnicia să nu dispară niciodată din privirea ta! Mă rog ca Cel Atotputernic să te țină de mână până vom ajunge Acasă!

Fii binecuvântată cu dragostea dintâi care să nu fie clătinată de niciun val și să fie tot mai înflăcărată; fii binecuvântată cu o inimă în clocot, cu daruri ale Duhului Sfânt, cu tot ce are nevoie inima ta ca să fie tot mai adâncită în El!

Nu uita niciodată că El e în control și El se îngrijește de fiecare dar pe care trebuie să îl primești. El știe când, cum și cine! Nu uita, te rog! Ai răbdare, toate la vremea lor! Și încă ceva, nu îți uita valoarea! El vrea ce e mai bun pentru copiii Lui!

 

Acum, oficial, suntem surori! Fii binecuvântată!

https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2016/07/11/sfaturi-sfinte-pentru-o-noua-surioara/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 694
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni