Gânduri în rugăciune
Autor: Petrisor Flavius  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de flawyl31 in 02/09/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Nu distanța ne desparte de Dumnezeu, ci păcatele și cuvintele, cuvintele spuse în rugăciune. 
 
Ori de câte ori cad, mă uit la El, ori de câte ori sunt deznădăjduit plec genunchiul inimii și Îl chem. El de fiecare dată vine dacă ești sincer. El nu e om, El se mânie, dar nu face după mânia Lui, ci după îndurarea Lui.

Cuvintele acestea nu existau dacă El era drept cu mine, dar a fost milos. M-am tot gândit cum poate fi atât de curat și cum poate răbda încă pe copii Lui neascultători, mândri și care păcătuiesc zi de zi. Cum? E Sfânt, doar El poate, doar El cunoaște și e Singurul.
 
Am învățat că în viață biruința aduce credință, dar înfrângerea aduce înțelepciune. Nu poți ști viitorul lucrurilor dinainte să le faci și să treci prin ele, poate doar dacă asculți. Personal, dacă n-aș fi greșit ceea ce am greșit, n-aș fi învățat ceea ce am învățat.
Cel mai important nu e să câștigi, ci să continui să lupți indiferent de rezultat. Pentru că victoria fără antrenament e un eșec dacă luăm în considerare un inamic slab pregătit. Viața spirituală necesită antrenare spirituală, iar ghidul e Biblia. Adormi cu ea în inimă și continuă să continui.
 
E toamnă din nou și tot mai repede se apropie iarna. Abia de-acuma vor veni anii grei pentru credincioși, or să înghețe mulți în vremurile din urmă, vor rămâne doar cei care răbdă până la capăt. Să rabde totul, și vecinul rău, și biserica demodată, și belșugul durerilor. Dar până atunci mai trebuie slujit, iertat și iubit.
 
Destul pentru pământ... du-te, schimbă lumea.
 
 
L i n u s _ F l a v i u s
,,Personal, dacă n-aș fi greșit ceea ce am greșit, n-aș fi învățat ceea ce am învățat,,. Mă bucur frate că a-ţi făcut aceasta afirmaţie, deoarece mă ajută să spun un gând care clocoteşte în inima mea.
Cineva a spus:,,... toţi oameni s-au nascut cu doua mâni stângi,, de aceea tot ce am ajuns să putem face ,am invăţat din greşală în gresală să facem cât mai bine. Oameni care umblă după lucrurile de jos învaţă din gresală în gresală să facă răului şi astfel ajung pas cu pas mesteri in facerea raului, iar cei umblă după lucrurile de sus învaţă din greşală in gresală să facă binele şi astfel ajung pas cu pas meşteri în facerea binelui.
Apostolii ,au recunoscut public faptul; că ei greşesc în multe feluri, iar noi toţi recunoaştem căci omul e supus greseli şi că, el din greşeli învaţă .
Cei ce umblă după lucrurile de jos , iau această realitate de necontestat şi o folosesc gresit. De exemplu fraţi noştri care în loc sa umbele după umplerea cu Duhul Sfânt umblă după umplerea cu vin , dacă îî intrebi de ce fac lucrul acesta o sa-ţi spună: ,,Fraate; tooţi gresim in multe feluri, că niiiimeni nuu-i pe pământ fără greşală,, Aşa este; dar una este să greşesti în multe feluri până inveţi să te lasi de vin şi să te ţi de Duhul Sfânt, ca să ajungi în stare să trăiesti zi de zi plin de Duhul Sfânt şi cu totul altceva este să gresesti în multe feluri până înveţi să te laşi de Duhul Sfînt şi să te ti de vin , până ajungi în stare să traieşti zi de zi plin de vin....


Frate; mulţumesc Domnului pentru provocarea şi oportunitatea pe care Mi-a făcut-o prin mesajul d-voastră. Şi îl rog pe El să vă rasplătească şi să vă mai folosească să ne provocaţi şi prin alte mesaje să ne lăsăm de felul nostru de a fi pământesc, moştenit le la lume şi să ne ţinem de felul nostru de a fi ceresc , moştenit de la Domnul Hristos. Amin! Har şi Pace!
Adăugat în 03/09/2016 de pascaioan
Har si indurare, multumiri fie aduse lui Dumnezeu , ma bucur ca pot fi de folos. Intai de toate dragostea e cea care rezolva totul, orice ar fi in asta sa crestem. Apoi restul roadelor. Fi binecuvântat.
Adăugat în 03/09/2016 de flawyl31
Statistici
  • Vizualizări: 2429
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni