Vremuri de pace, Slava Domnului!
Autor: Pastor Ioan COCIRTEU  |  Album: Meditatii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de elveniva in 20/01/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

VREMURI DE PACE, SLAVĂ DOMNULUI !

"Biserica se bucura de pace..." Fapte 9: 31

Aşa s-ar putea numi contextul socio-religios cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat în această parte de pământ. Da, în România chiar sunt vremuri de pace !
Să poți să ai biserici câte vrei, nu-i asta vreme de pace ? Să ai libertatea închinării cu tot poporul lui Dumnezeu şi peste săptămână şi duminica de două ori, fără să fii obligat să suspenzi nimic, asta este vreme de pace ! Nu ne oprește nimeni să ne creștem copiii în teamă de Dumnezeu și să-i învățăm chiar în cadrul bisericilor noastre adevărurile fără de greş al Scripturii. Cine ne oprește să mergem de la om la om și să le spunem semenilor despre pocăința adevărată şi credința în Hristos ? Chiar şi evenimentele evanghelistice de masă ne sunt permise, şi rugăciunea, şi cântarea în public...O, Doamne, ai milă de noi, să nu ne ascundem sub "vremea de război"....!
Ce-ar fi dacă în vremea de pace am fructifica toate oportunitățile pe care le avem. Să gândim proiecte şi să avem viziune evanghelistică, să asigurăm prin Duhul Sfânt o atmosferă de căldură spirituală în bisericile noastre, să fim motivați de viața sfântă pe care trebuie să o avem în familiile noastre, şi în relațiile noastre, şi în gândirea noastră. Să contribuim la ridicarea celor căzuți, la vindecarea celor "bolnavi", la bucuria celor triști, la compania celor siguri, la învățarea celor neînvățați, la corectarea celor greșiți....ne împiedică cineva ???
Dragi prieteni, încă nu sunt asmuțiți leii, încă nu s-a încins rugul, în piață încă nu s-au ridicat cruci şi nici arena nu s-a umplut de oameni ca să ne vadă condamnarea. Să nu ne plângem prea devreme. Tot ce vrem să facem pentru Domnul, încă se poate !
Trebuie spus însă, că vremea de pace îşi va cere socoteala ei. Vremea de pace va avea sfârșit. Vremea de pace va fi dată altora şi luată de la noi.
Doamne, dă-ne putere de lucru !
Pastor Ioan Cocîrțeu

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1100
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni