Minune!
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Ştiri...  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 03/01/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

ALELUIA! SPER SĂ FIE ADEVĂRAT! MAI MULT CA ORICÂND, LA ACȚIUNE!

17/12/2015 de CrestinTotal.ro 6 comentarii

Numai ce am primit știrea, nici nu știu dacă să mă bucur încă, sau dacă e așa, dar se pare că în urma presiunilor internaționale, în Norvegia s-a dat legea ca Barnevernetul să dea înapoi spre repatriere copiii luați din familii etnice!
Oameni buni, se pare că sistemul se prăbușește! Am verificat din mai multe surse știrea și înțeleg că e adevărat! Marius și Ruth au fost alertați și au încercat să verifice, există materialul publicat, în norvegiană, dar ei au înțeles și sunt optimiști!
Am cerut Domnului să le dea copiii înapoi și El a hotărât să dărâme sistemul opresiv! Doamne dă să fie așa! Încă mă frec la ochi!
Acum, nu ne putem permite să ne oprim! Dacă e o farsă (ceea ce nu cred) cu atât mai mult, dar și dacă e adevărat, nu uităm de copiii din familii de norvegieni creștini! Se pare că Domnul ne dă în mâini o mare biruință și nu avem voie să ne mulțumim cu puțin!
Pentru adevăr și dreptate, pentru copii și familii nedreptățite, pentru munca și sacrificiul lui Cristi Țepeș și a multora, continuăm protestele și demersurile cu mai mult avânt!
Materialul este AICI>  

https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/retningslinjer-om-behandlingen-av-barnevernsaker-der-barn-har-tilknytning-til-andre-land/id2467847/
Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/16/aleluia-sper-sa-fie-adevarat-mai-mult-ca-oricand-la-actiune/



Fie ca această veste să fie adevărată! Tocmai ce am sosit de la adunare unde din nou a fost o rugăciune speciala pentru familia Botnariu dar şi pentru alte câteva familii creştine din Norvegia asupra cărora sunt unele presiuni... unii au reuşit sa plece imediat înapoi în ţară alţii sunt gata-n orice clipa sa renunţe la tot ce au agonisit prin ani grei de trudă iar alţii au preferat să-şi ducă copiii în ţară la bunici; aşadar multe alte familii de creştini din Norvegia sunt în stare de alertă; o ţară a bunăstării transformata într-o ţară a groazei a nelegiurilor fără milă, o ţară unde familia nu mai e familie, o ţară a lacrimilor amare...
Adăugat în 03/01/2016 de floridinmaracineni
Sa nu-si ia NIMENI prada de razboi din aceasta victorie! Noi TOTI care am plins , suferit impreuna cu parintii suntem parte sfinta a biruintei peste intuneric primul fiind DUMNEZEU!
NU vreau sa citesc nici un nume pamintesc aici!
Sanda Tulics
Adăugat în 04/01/2016 de sanda_tulics
Da, sora Florica Ficard, sunt vremuri de strimtorare si ceea ce era bun ieri azi e disperare!
Cred ca materialismul si alergarea dupa el isi cere drepturile!
Adăugat în 04/01/2016 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1045
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni