Urări la sfârșit de an
Autor: Petrisor Flavius  |  Album: Sarbatori  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de flawyl31 in 28/12/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

Crăciunul a trecut, anul acesta va trece și noi trecem. Ieslea poate fi o pistă de decolare spre Cer, dar poate fi și un topogan spre iad. Bucură-te tremurând, că poți ajunge în Iad știind de iesle, dar nu poți vedea Raiul dacă nu ai fost pe la ea.

Cineva așezat la o coadă spunea: „Cine a inventat Crăciunul? Voi face tot posibilul să îl omor!” ; O altă voce: „L-au omorât de 2000 de ani, El e motivul sărbătorii.” De grăbiți ce sunt, oamenii își umplu burta iar inima le e goală, uitând că ar trebui să fie invers; inima plină de Sărbătorit.

În Siria e revelion continuu de ceva vreme, artificiile și petardele ucigașe zburdă fără program. Fii mulțumitor pentru liniștea României, nu mai ține mult. La noi nu e criză, noi doar nu știm să prețuim îndeajuns ceea ce avem, probabil o vizită în Somalia ne-ar ajuta.

Nu există ținte imposibile, doar termene imposibile, întâmpină anul nou mai optimist, dar ai grijă dacă se înnoiește doar anul nu-i deajuns, va trebui să ne înnoim și noi în gândire, trăire și viziune. Celor care vor acest lucru, le doresc un an mai bun; celorlalți, un partylion fericit... necolectiv.

Să ai un an plin de pace în suflet. Pacea n-o dă contul plin, mașina tare sau sănătatea că-i mai bună decât toate. De fapt, sufletul tău are nevoie de Prunc, El să fie Domnul tău și Dumnezeul tău.

Să ai parte de un an binecuvântat, lucrând pentru Cel ce-a murit pentru tine. E cel mai fericit mod de a-I întoarce dragostea. Te asigur că dacă o direcționezi spre alții, Hristos va fi bucuros. Și El când e bucuros de tine, tu vei fi binecuvântat; în rest...

…ani mulți, trăind frumos ca-n timpul zilei.

L i n u s _ F l a v i u s

In Romania este criza doar de rugaciune!
Adăugat în 28/12/2015 de sanda_tulics
in sens spiritual e criza pe multe ramuri, prezenta la biserica, slujire, siasa mai departe
Adăugat în 28/12/2015 de flawyl31
Statistici
  • Vizualizări: 3595
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni