Un altfel de Crăciun
Autor: Petrisor Flavius  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de flawyl31 in 08/12/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Așteptăm Crăciunul 358 de zile, bine poate nu chiar atât, dar îl așteptăm atât de mult încât când suntem în preajma lui uităm care îi e defapt sensul. Probabil ne împiedică luminile, brazii sau Moșul. Nu știu, dar oricum ar fi un lucru e sigur, la români fără mâncare nu e sărbătoare, mai degrabă mort în biserică decât mort de foame.

M-am tot gândit ce ne lipsește de Crăciun, si am ajuns la concluzia că unora le lipsesc banii, dar asta n-ar fi o problemă, mai rău e când îți lipsesc cei dragi pentru că singurătatea e o boală; în sfârșit, sunt convins că cea mai mare lipsă ar fi cea a lui Dumnezeu, pentru că fără Dumnezeu având totul nu ai nimic.

Te sfătuiesc să faci urări, să îmbrățișezi, să zâmbești si să vorbești cu oamenii, cu toți. 

Dacă tot e luna cadourilor, dăruiește, pentru că atunci când dai sentimentul fericirii se dublează, și prin simplu fapt că faci pe cineva fericit vei fi si tu fericit. Încearcă.

Pentru mine sensul acestei sărbători nu înseamnă numai cadouri si distracție, știu, toate acestea pot fi bune dacă se folosesc cu înțelepciune; ci înseamnă mulțumire și dragoste. Mulțumire, că Cerul a coborât pe pământ pentru mine, ca mai apoi dragostea să-L răstignească, tot pentru mine. 

Dealtfel Crăciunul nu este despre lumini sau ceea ce vedem, nici despre ce avem sau cine suntem ci el este despre ceea ce simțim, iar dragostea e totul; ea e sentimentul care leagă oamenii de oameni și împreună Cerul cu pământul.

La sfârșitul acestui an fii tu, tu mai bun.

Sărbătorește fericit, mai aproape de EL si de cei dragi.

 

                                            L i n u s__F l a v i u s 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1620
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni