Vii?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 25/11/2015
    12345678910 0/10 X

Te chem pentru că te iubesc.


Când în jurul tău mor din ce în ce mai mulți oameni și mulți dintre ei cu hainele murdare, Eu îți pot da viață veșnică, și când trupul tău va trece, sufletul tău va trăi veșnic în fericire. Pot să îți dau haine albe, pot să îți dau o inimă curată care să continue călătoria pe acest pământ și să primească răsplata în Eternitate. Vii?

Când în jurul tău toți se îngrijorează pentru ziua de mâine sau anii viitori, Eu îți pot dărui o viață fără griji, trăită prin încredere și credință, Eu promițându-ți că mă îngrijesc de copiii Mei și îi păzesc. Pot să te învăț care sunt lucrurile mai importante și netrecătoare, care îți merită osteneala, iar restul îți dau Eu pe deasupra. Vii?

Când toți trăiesc agitați, stresați, depresivi, cu fețe sensibile ascunse, cu ochi ce plâng în singurătate și zâmbete false în public, Eu pot să îți dăruiesc liniște, odihnă și pace deplină. Te pot învăța să prefaci valea plângerii într-un loc plin de izvoare, să umbli prin valea umbrei morții fără teamă, să ieși dintr-o groapă cu lei nevătămat, să ieși dintr-un cuptor încins fără măcar să miroși a fum. Te pot învăța să străbați munți și văi prin credință, și nu prin vedere. Te pot învăța să fii fericit cu adevărat, când alții ar abandona lupta sau chiar viața. Te pot ține de mână și astfel să nu faci nici un pas singur. Vii?

Când viața e o luptă continuă pentru locuri și nume, iar oamenii uită că Eu Mă uit la inimi și că e mai important ce zic Eu decât ceilalți, Eu îți asigur un loc în Cer și îți pot da numele de copil al Meu. Există ceva mai măreț? Când tot mai multă comoară se adună pe acest pământ, Eu te aștept să pășești pe aur. Când alții își pierd ani întregi pentru a-și stabili un viitor aici pe pământ, un viitor pe care îl pierd în câteva secunde, Eu te pot învăța să lucrezi pentru Împărăție, unde vei avea mai mult decât își poate imagina mintea omului. Vii?

Când mulți se împotmolesc, obosesc, renunță sau adorm inconștienți, Eu pot fi sursa ta de energie, de puteri noi, de ambiție și putere. Te pot duce la ape vii unde să îți adapi sufletul însetat, te pot duce pe stânci pe care nu poți ajunge singur, te pot purta pe mâinile Mele care au fost cândva străpunse pentru tine. Îți pot da sarcina mea ușoară și jugul meu bun. Îți pot înviora sufletul și astfel să nu-și dorească niciodată să renunțe. Poți trăi cu Mine o viață plină de adrenalină și aventuri, și poți uita pentru totdeauna ce înseamnă plictiseala. Vii?

Eu am venit. Am venit pe pământ, m-am coborât ca să te înalț pe tine. M-am născut într-o iesle ca să îți dăruiesc o Împărăție. Am urcat un deal și m-am lăsat răstignit, gândindu-Mă doar la cât de mult te iubesc, pentru a-ți salva inima. Eu am venit la cei care m-au părăsit și m-au omorât, ca să te primesc și să îți dau viață. Chiar și tu ai făcut asta, chiar și tu m-ai lovit și batjocorit, dar tot am venit și pentru tine. Tot mi-am dat viața ca să o ai tu.

Eu am venit la o cruce, ca să ai tu totul. Să mă ai pe Mine. Sunt încă aici și te aștept. Vii?



https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2015/11/23/vii/
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 665
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni