Oportunitate
Autor: DorinB  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de dorinsilviu in 20/11/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

   Oportunitate

 
   Câteva ore doar ne mai despart de Conferinţa "10 ani Resurse Creştine" şi puţini, chiar foarte puţini dintre noi, si-ar fi putut imagina în urmă cu 25 de ani, că o astfel de manifestare ar fi posibilă în România.
   Puţini, chiar foarte puţini dintre noi, ar fi putut imagina o platforma deschisă tuturor, un spaţiu virtual în care de 10 ani se adună şi se împart daruri, se adună şi se împarte Harul de care, ne face parte şi pe această cale, Domnul vieţii, Domnul Harului.
   Şi totuşi, acest spaţiu există de 10 ani, e o realiatate vie, o prezenţa de zi cu zi, o realitate inspirată şi în acelaşi timp inspiranta, un izvor de apă vie, o minune a prezenţei Domnului nostru Iisus Hristos, Domnul înmulţirii Harului, Domnul înmulţirii Pâinii! Mai sunt oameni care nu cred în minuni? Mai sunt oameni care nu cred că Domnul e Împăratul vieţii?
   Dacă încă mai sunt astfel de oameni, să-L rugăm cu toţii pe Domnul nostru, să folosescă şi acest prilej pentru a se face cunoscut celor care nu au avut încă acest har.
   Domnul să inspire, să răsplătească şi să binecuvânteze, pe cei care s-au străduit pentru organizarea Conferinţei "10 ani Resurse Creştine", oportunitate pentru a aduce imnuri de laudă, închinare şi mulţumire Mirelui nostru.
 


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1075
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Ioan 1:12 Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu;