Dă-mi o inimă nouă!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 15/11/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

O inimă curată, Doamne, este tot ce îmi doresc din partea Ta!

           Tată, iată-mă din nou, cerându-Ți iertare.

   Îți cer iertare pentru prea puținul făcut pentru Tine, pentru prea puținul interes pe care l-am dat luptei care se dă în mintea și inima mea. Iartă-mă pentru diminețile petrecute în grabă, fără a sta să Îți savurez bunătatea înnoită și să Îți mulțumesc pentru darurile nemeritate a noii zile; iartă-mă pentru serile care nu le petrec în liniștea prezenței Tale și nu mă odihnesc la cruce. Azi, te rog, din nou, să mă ierți că nu-mi țin privirea îndreptată doar spre Tine și uneori mă mai uit la dorințele inimii mele fără să iau în calcul voia Ta. Iartă-mă, Dumnezeul meu, pentru lipsa stăruinței în rugăciune și pentru că, uneori, abandonez așa ușor, în loc să îți spun și eu: „Nu Te las până nu mă binecuvintezi!” Iartă-mi oboseala, nevegherea sau deznădejdea apărute în secundele slabe ale inimii mele. Iartă-mi, Domnul meu, clipa trăită fără Tine…

   Mă abandonez în brațele Tale, Tată, conștientă că acolo e locul meu! Vin, să mă încălzești Tu, căci fiecare clipă în care privirea mea e îndreptată spre ce se întâmplă pe acest pământ mă îngheață. Lasă-mă să simt căldura Ta și nu îngădui să mi se răcească iubirea… Vreau să ard de dor, de dragoste, de dorință după Tine!

   Iubesc lacrimile de pocăință. Mă fac să-mi fie tot mai multă silă de păcat, neputință, slăbiciune. Îmi dau tupeul să mă ridic în capul oaselor și să mărturisesc că Tu ești Dumnezeul meu Atotputernic, prin care pot totul și nimic nu mă poate despărți de iubirea Ta.

Zidește în mine o inimă curată, Dumnezeule, pune în mine un duh nou și statornic! Nu mă lepăda de la fața Ta și nu lua de la mine Duhul Tău cel Sfânt. Dă-mi iarăși bucuria mântuirii Tale și sprijină-mă cu un duh de bunăvoință.

   Scoate din inima mea orice ar putea fi pată pe haina albă dăruită de Tine, orice gând, dor, om, dorință, vis. Dă-mi, Tu, o inimă nouă, în care să fii doar Tu! O inimă neprihănită.

   Trăiesc datorită Ție. Am viață, trupește și sufletește, datorită Ție, de aceea ești vrednic să trăiesc pentru Tine. Nici prezentul, nici viitorul, nu-mi aparțin. Sunt în palmele Tale! Stau la dispoziția Ta, dorind să mă transformi și să mă folosești!

   Îți mulțumesc că mă iubești necondiționat și îmi demonstrezi că IUBIREA NU E PE MERITE.

   Îți mulțumesc că îmi vindeci inima și mă lași să mă ascund în Tine, Stânca mea…Jertfele plăcute lui Dumnezeu sunt un duh zdrobit: Dumnezeule, Tu nu disprețuiești o inimă zdrobită și mâhnită.

https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2015/11/15/da-mi-o-inima-noua/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1551
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni