Omule, esti darul meu...
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 15/11/2015
    12345678910 0/10 X

Amprentele noastre nu dispar din viața pe care o atingem.

Sunt oameni care ne sunt dăruiți ca să-i avem o perioadă lungă de timp sau chiar toată viața noastră. Sunt alți oameni pe care-i primim pentru o perioadă limitată de timp.

Ce fac eu în acest timp? Și ce rămâne după acest timp? Ce las în urma mea?

Omule, ești pus în viața mea ca să contribui la maturizarea mea, ca să mă ajuți să cresc, chiar dacă asta înseamnă întâi să mă dobori, deoarece întotdeauna mă ridic mai sus. Ai fost trimis să mă înveți să te iubesc, chiar dacă tu mă rănești; să mă înveți că IUBIREA NU E PE MERITE. Ai venit ca să mă dezamăgești și astfel să mă arunci în brațele Celui care nu dezamăgește niciodată, ai venit ca să îmi trădezi încrederea și să mă înveți să nu cred în oameni, ci să am încredere doar în Dumnezeul meu credincios care rămâne și este mereu aici pentru mine. Mi-ai fost dăruit să văd un strop din frumusețea Lui, din puterea Lui, din bunătatea Lui. Mi-ai fost dăruit ca să cred că minunile există și că sunt peste tot în jurul meu.

Omule, trec și eu prin viața ta ca să las un zâmbet sau o lacrimă care să te facă mai puternic. M-a trimis ca să las o urma de Cer pe drumul tău, o rază de lumină, de speranță, o pată de culoare și toate acestea ca să te îndemne să privești spre Artistul perfect. Sunt aici ca să te îmbrățișez, ca să te încurajez, ca să îți arăt Cerul și să înalț o rugăciune pentru inima ta. Sunt pusă în viața ta ca să îți spun că ești iubit, și nu de oricine, ci de Dumnezeul Universului. Sunt trimisă să îți transmit că ai atâtea daruri nemeritate pe care trebuie să le primești până mai e timp: viață veșnică grație Lui Hristos, iertare și mântuire la Cruce, bucurie și pace prin Sânge.

Ești în viața mea și sunt în viața ta, poate pentru un timp determinat, dar știu că trebuie să fim lecții. Lecțiile iubirii, uneltele Iubitului nostru Tată. Iar unele lecții sunt și adevărate binecuvântări.

Vreau să fiu o binecuvântare, o amintire plăcută, un zâmbet pentru acum sau pentru când îți vei aminti de mine. Vreau să las în urma mea mărturii care să-L scoată în evidență pe Cel pentru care trăiesc. Iartă-mă dacă n-am făcut asta până acum în viața ta. Îmi voi da mai mult silința începând de azi.

Omule, îți mulțumesc că ești darul meu! Îți mulțumesc că ești o lecție… care îmi face doar bine. Pentru că toate lucrează împreună spre binele meu. Fii binecuvântat!

https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2015/11/13/omule-esti-darul-meu/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 753
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni